Veckans shop & BasPlagg!

2010-01-10 - 13:48:11
Dessa jeans leggings från BikBok köpte jag igår för 199:- de sitter helt perfekt på (tight alltså) och färgen är superfiin:) armbandet inhandlades också, fast det jag köpte hade finare nitar;) Puuuuusss


Mina aslääckra jeans leggings är klart prisvärda:)BAS PLAGG


Det som är viktigt att tänka på när man shoppar är vad ens kläder matchar till, jamenar, hur smart är de att köpa en grön kläning med korta ärmar utan att ha matchande accesoarier elr yttertröja? Nt sådär jätte, om du istället försöker satsa på diskreta basplagg så kan du i stort sett köpa vilken färg & modell du vill på dina kläder, du kan ändå garanterat matcha dem rätt för årstiden och modet:) Därför har jag listat några underbart användbara basplagg som defintitivt borde finnas i varje garderob och som gör de lättare att matcha! :)

Dom här skorna från DinSko blir aktuella varje vår/sommar för att dom är enkla, snygga och man kan matcha med såväl en klänning som ett par jeans! perfekta* :)

http://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FDS%5F251990%5FA%5Ftif%5F51c40ae7b56b1807.jpg
Dessa enkla basplagg finns med både korta & långa ärmar och dom är också helt fantastiska när man ska matcha för dom går ihop med vilken färg som helst :)


Ett enkelt midje bälte är perfekt för att piffa upp en lite halv trist outfit, det går att anv till i stort sett vad som helst och det är det som gör detta bälte guld värt! Dessutom är de grymt snyggt!


Ett par leggings, vanliga lr jeans, är helt perfekta när man ska matcha för det finns både diskreta och mer tydliga färger, du kan ändå anv ett par legging till i stort sett allting:)Ett vanligt snyggt halsband funkar också till i stort sett Allt, detta urläckra halsband kmr från HM:) En skitsnygg bas som förstärker outfiten, en outfit utan smycken vore rätt tråkig därför är detta halsband bra då det funkar till nästan alla färger och outfits ! :)
Kisses & Hugs

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0