Stan med Linda<3

2009-12-30 - 19:57:50
Heeejsan. Idag (inkl igår) såå har jag varit på stan med Linda & shoppat "liite" jag vet nt riktigt hur mkt jag har köpt sammanlagt men idag köpte jag 2 tröjor & 2 armband iaf :) men tanten i kassan hade glömt ta bort larmet så om Vera Moda inte är öppet imr så får jag damp för då kan jag nt anv tröjan juh! Men imr är de Nyårs afton & då ska jag möta upp Lovisa, Clara & Malin på Domus för att vi ska köpa mat till THE GIRL NIGHT ;) &&&&& vi ska va At My Place ;) jag har en bad tunna här med Såå de ska självklaart badas o skålas i 40 graders värme inför de nya året! :) höhö* Imr lägger jag in fler kommentarer & my Nyårs afton outfit also ofc :) Gott Nytt År Alla!! :) Pussssss

Dagens outfit : svart linne, jeans & läderhalsband.
Very simple, very nice:)

Såå otroligt sexigt allså! x) flum på hög nivå;) haha<3

Kisses & Hugs

Juuulaftoon:)

2009-12-25 - 19:15:37
Heeej alla glada! :) Igår var det julafton och jag är jättenöjd med alla mina fina presenter:) får lite dåligt samvete att jag underskattade mina föräldrars julklapps köpande ;P, mina presenter va faktiskt helt fantastiska:) Jag fick 1500 kr, en as fiin väst från Vila, en halsduk och matchande vantar i patrol blå (vääärldens finaste färg), glansiga leggings, ett bas linne i vitt, ett spets linne från Vila, en kalender, 10 ggr gratis på¨Form fitness inkl medlemskort och väska, 2 st aaaas fina armband och ett jättesött halsband:) Allting var jätte mari-igt & det blev förövrigt en as mysig och lugn jul:) Dessutom så har min syster köpt ett par skor av mig så nu har jag 500 :- extra i plånboken:) yippi* men dessa ska spenderas nu på mellandags rean! De är helt säkert de!;)

Min jul har bestått av...choklad & julmat..

..julemys och massa finfiina presenter:)




Kisses & Hugs

Julstädning & Shopping:)

2009-12-23 - 14:04:43
Idag så ska det pyntas hemma hos familjen drugge;) Dessutom så ska knäck göras, mumms* Men det ska också julstädas en el casa (i huset) vilket nt blir lika kul som resten :/ Meen aja jag får väl leva med det:) Jag har precis snackat med Linda och hon kmr ner den 26:e såå då ska de skojjas:D

Dessa gryyymt söta armband inhandlade jag yesterday;)

Denna finfina väst köptes igår för 125 kr:)


Kisses & Hugs

Jul mys med nya inköp och Ice age 3 :)

2009-12-22 - 21:01:28
Halloj halloj:) Idag så har jag varit på stan m. min syster y mis padres:) Jag har köpt 2 urgulliga armband och en paljett väst från BikBok! Kan lixh nt låta bli att köpa lite julklappar till mig sj (a) :D men nu är jag pank helt totalt iaf:/ men jag är ändå en aning proud over myself då jag fått mitt studiebidrag att räcka till både julklappar, fika och saker till mig själv, jag va och fikade med elin idag på Amalia men jag tkr nog att deras Chai Latte är aningen överskattad Dessutom så är de grymt dyrt där..särskilt om man är i stort sett renskrapad, men lika glad är man för de :D Om 3 (lr är de 2?) dagar är de julafton och jag ser fram emot de faktiskt, de ska bli mysigt:) meen jag har nt en alltför stor förhoppning angående mina julklappar.. fast de är ju tanken som räknas iaf ;);) Ikväll tänkte jag se på Ice Age 3 med mina små päron och sen tänkte jag väl läsa liite i Eclipse och sen tänkte jag slå en pliing till Linda:)

Times goes so fast you barely manage to live it, remember that u never
can turn back time, every day is a new gift. Don't waste it.


Jag & elin som små, jag var förresten absolut Inte livrädd för katter x)
Kisses & Hugs

Snart är de jul!:)

2009-12-21 - 23:01:28
Heeej:) Idag så har jag varit på stan med Clara, Lovisa och Mikaela:) Vi köpte julklappar och fikade en stund:) Härom dagen så träffade jag oxå Emil och Patrik tsm med Clara en stund och de va sjukt länge sen så de va trevligt:) Jag har börjat läsa en skit bra bok oxå, Eclipse som är tredje boken av serien Twiligt, den engelska versionen är faktiskt gryymt bra! Det var ett tag sen jag bloggade men idag är det iaf den 21 december & julen börjar smyga sig på;) julstämningen är iaf i full gång och so is alla "jule reor(?) rea:or" elr hur man nu säger, det Absolut Ända problemet är att jag är så gott som pank..och det känns nt sådär grymt positivt nu när mellandags reorna kommer vara i full gång efter julen:/ Men Hursomhelst så tänkte jag ranka de bästa sakerna med julen i detta inlägg & den allra sämsta:) Soo..here u are!

JULEN

Det julen egentligen handlar om är gemenskap & att fira med sin familj tkr jag är de finaste med högtiden:)

All dekoration och julepyssel är så himla gulligt och ger ljus i vinter mörkret;)

Att ge och få presenter är en fin idé, men de är tanken som räknas:)

Det ända som är Riktigt dåligt med julen är att man blir utsliten av stressen, handla presenter, byta presenter, springa i affärer, laga julmat och godis, pynta, skicka julkort- ringa upp och tacka för andras julkort, försöka få pengarna att räcka till och, än en gång, försöka att nt tänka på hur mkt jobb de blir när julen ska städas ut ur våra hem..men de är faktiskt värt!:) för jul är en av de få saker som bara sker en gång per år:) ...och tacka Gud för de! ;) efter en stressad dag i högtidens anda så kan man (iaf jag) känns mig ganska sliten! God Jul! & hallelujah;)
Kisses & Hugs

Svenska tjejer mindre värda? HELL NO

2009-12-12 - 16:49:11
Heello everybody. Blir så fett sur! Det var några reportrar som intervjuat invandrar barn för ett par dagar sedan och sen satt upp lappar och tror ni inte att att barnen skrev "de är inte lika big deal om en svensk tjej blir våldtagen för hon har redan haft sex med många" och t.o.m. de vuxna skrev "en svensk tjej som blir våldtagen kan gå vidare för hon har ju redan haft sex" OMG..hur kan ngn var så himla dum och skriva så? och var är alla dessa människor som klagar bara för att man säger negerboll till en "choklad boll" och tkr att man är rasistisk? Vart är dom ngnstans när invandrare skriver att de är mer okej för en svensk flicka att bli våldtagen? Är inte de rasistisk om ngt? Jag tänker fortsätta säga negerboll for the rest of my life kan jag säga, för med det menar jag inget elakt mot en ras det är bara ett namn som de alltid kallats, men en flickas värde beroende på vilken hudfärg hon har, det är fanimej rasistisk om ngt. Om vi ska leva i ett jämlikt samhälle utan rasistiska åsikter så ska alla bättra sig, det är inte meningen att svenska folket ska ta emot massa skit och själva vara tysta.

Men för att snacka om ngt lite gladare! Så är min helg sjukt mysig, har sett harry potter filmen "Halvblods prinsen" den va lite skum men helt okej:) Vinters måsten är iaf stickat, spets och puffärmar! Puffärmar var de fulaste jag visste förut men nu älskar jag det:)´Jag och Elin har spelat lite spel och gjort pepparkaksdeg och DESSUTOM så har det varit lucia, fett myysigt:) POOUSS



Lucia är fett mysigt! :)

love this chic little suit:)
Kisses & Hugs

Mariies vs. Tomten

2009-12-04 - 22:42:49
Heej allihuup. Snart är de jul och jul innebär julklappar....till mig:)  Av den anledningen så tänker jag förbereda liite saker som jag önskar mig;) hehe (a) blir så fett stöörd förresten min verkliigen Underbart snälla mormor har HELT fucking plötsligt bestämt sig för att inte fira jul med min familj utan med en ANNAN familj..tack för den..! DISS utan gränser allså..såå sry granny..no presents for u, :) för övrigt så är min familj helt underbar allså<3 det jag har önskat mig än så länge är iaf, bodybutter från bodyshop, balsam&schampoo&inpackning från hår&logi, en väst från vila:) och seen money. Hoppas jag får allt de iaf! Vill ju helst ha skor egentligen men mamma blir arg så fort jag nämner det ordet..så de vågar jag nt (a) x) ha de så bra:)pusss

Loooooove those shoes, men mami köper dom aldrig till mig :(   
Midcut boot









Åååh vad den här ringen är fin:)...tomten..jag kan bli väldigt snäll för den här;)

Åh..marie gillar på hög nivå..give em' to me!!

Pumps


Kisses & Hugs

Sjuukt mkt plugg

2009-12-04 - 22:01:54
Hello, jag har så grymt mkt plugg just nu att jag skulle kunna bada i skol böcker..känns inte så spec kul allså :( Men det ordnar sig nog:) Jag och min syster spelade spel igår, sjukt kul va de när hon styrde och jag hoppade, på tal om inget;)

Fredagens outfit =)                                              Torsdagens outfit =)

Mitt fiina halsband,
Kisses & Hugs

yesyes

2009-12-02 - 16:43:21
ÅÅH varför måste den där extreemt söta killen springa på mig hela tiden, it drives me CRAZY. Alltid när jag ser ful ut, så kmr han gående. Så jääävla het. Mums. Men iaaaf, idag så har jag varit i skolan med the girls och jag hade spanska prov som faktiskt va lite klurigt:/  Måste och borde egentligen plugga men jag pallar verkliigen inte:/ Detta blev ett ganska kort inlägg meen don't have much time, Pusss på er! :)

Du extreemt sexiga kille, I'm totally yours! :) 

Kisses & Hugs
RSS 2.0