25 dec.

2010-12-25 - 22:48:18
Hallå där! Igår va dt julafton och det var super mysigt! =) Har glömt att nämna att jag för tillfället befinner mig i norrtälje ;) Jag har fått sjukt mkt fina presenter, tänkte visa upp dem senare när jag är på hemmaplan igen ! Imorgon åker jag hem å kmr hem sent på kvällen sen ska jag ha en till "mini-mys-jul" m. David =) så ska ut å köpa present te honom på måndag =) Tänkte bara visa att jag lever ;) Såå sjukt kul när jag snacka med David på tlf idag och lilla leo, mitt kusinbarn som är tre år, kom å satte sig i min famn å ville prata med honom, så ja gav Leo tlf å han sa "hallå" te David i tlf, David har ju en ganska mörk röst i tlf, hahah,så när David svarade "Hallå hallå" i tlf så kastade Leo chockat ifrån sig tlf å sa "DET VAR TOMTEN I TELEFONEN!!!" hahaha ;D så sjukt roligt va de i action :)Så från och med nu kan jag faktiskt skryta med att jag faktiskt är tsm med tomtefar ;) hahah =) Hoppas ni hade en finfin jul =) Puss på det!
Kisses & Hugs

16 dec.

2010-12-16 - 20:19:06
Hallå där!

Ett tag sen jag uppdaterade klokt igen (a) men det har hänt en hel del senaste tiden! Idag är det den 16 december vilket med enkel matematik tells us thaaat..Det snart är jul! ;D problemet i år är att jag verkligen haft (& har) fullt upp med plugg i skolan, jag har 2 prov + inlämningar + redovisning innan vi slutar lixh och det är ju jättesnart:S har inte hunnit köpa julklappar klokt, är klar med elins å pappas present bara :/ Jag har annars haft dt väldigt trevligt senaste tiden, mkt tid har jag spenderat m. min sötaste david<3 På lördag så hade jag, Clara, Malin, David och några av hans vänner planerat att vi ska åka pulka iaf! Det blir isf första gången för i år och dt tror ja blir jättekul ;P asså shit vad tiden går fort, vart tog december vägen! :S snart är det lixh nyår :P jaja, lägger upp lite bilder! :) Ha det bäst!

Min pussdavid tänder ljus =)

hahahaha ;D <3


guu va man längtar te sommaren ibland..! Vill utomlands..NU :)Kisses & Hugs

*

2010-12-02 - 20:32:19
Hallå där.

Förstååår inte hur dagarna kan gå såhär fort! De bara flyger förbi mig känns dt som :S två prov nästa vecka vartav jag nt pluggat på ngt ännu :/ snart är de dock jul och lucia och massa myspys och det ser vi ju fram emot ;D Jag var och fikade med Malin å Clara typ iförrgår & det var verkligen välförtjänt! Hur mumsigt å mysigt som helst =) David sov också över här igår så vi såg film och åt "Raspberry & Cheesecake" glass som va SUPER! Vi såg också världens sämsta film "Nightmare before christmas" och den va verkligen urkass :P Ute så var det -12 igår kväll och idag så har iofs temperaturen stigit men det har ändå snöat ordentligt så snön har hållt sig kvar bra i år :) Hoppas den är kvar över vintern! Finns inget tråkigare än en jul utan snö, på julafton SKA det bara finnas snö. Men sen får snön gärna försvinna fort :P haha ;)

pösss

Haha sämsta filmen ever! :)

Kisses & Hugs
RSS 2.0