Veni, vidi, vici.

2011-12-12 - 14:02:03
Precis kommit hem från skolan, slutade tidigt idag, sitter och lyssnar på 'someone like you' med Adele i nya lägenheten =) underbart! Flyttade hemifrån för en månad sedan och bor nu typ två meter ifrån skolan i en söt liten etta =) Det är helt underbart allting, känns lite som en saga. Med mig själv som prinsessa och David som prins och så lille Nisse som drake ;) nejmen jag är hur lycklig som helst och det passar ju bra nu när det närmar sig jul =) Åh vad jag älskar julen, doften av nybakat, ljusen och julpynten och musiken ;D Dessutom måste jag erkänna att barnslig som jag är så har jag faktiskt tittat på julkalendern varje dag höhö ;) Puss på det!


lite bilder ifrån lägenheten =)hihi bild på Lovisa som typ bor hemma hos mig nu, =)


Kisses & Hugs

Vår lille hamster Nils, 8 veckor <3

2011-12-12 - 07:39:33
För en vecka sedan så blev jag och David föräldrar..till en liten dvärghamster-pojke på 8 veckor =) Han är så sjukt söt! Nils heter han, Nils kalsson pyssling ;) Puss på det!
Kisses & Hugs

En liten reminder.

2011-12-11 - 22:41:08
Har inte uppdaterat på ett tag..he-he..minst sagt. Men är tbx nu och lägger upp lite fina bilder från senaste tiden! ;) två tjejkompisar har fyllt arton och nu är det bara EN liten lollobollo som om typ en vecka skall bli arton sen är alla det, (KROGEN!) ;) Själv blev man arton när dinosaurierna vandrade på jorden och man hackade i sten, dvs i maj detta år =) Ha det bra!
Kisses & Hugs
RSS 2.0