Pappa fyller år =)

2011-01-31 - 20:25:45
Hallu!

Idag fyller min pappa 58 år så efter gymmet så åkte jag å David å köpte jakt&fiske tidningar åt honom för han gillar't  ;) :) Innan så sprang vi ner på HM så jag hann inhandla en ny BH, och sen åkte vi hem och mumsade i oss smörgåstårta. Dagen har annars gått sjuukt fort, hoppas att ni haft det bra!

Puss




Kisses & Hugs

Massa mys på Fårö =)

2011-01-30 - 18:04:09
Hallå där!

Har haft världens mysigaste helg och hoppas att ni också haft det, tråkigt bara att tiden alltid går så fort när det är helg :/ Hursomhelst, har varit på Fårö i davids stuga å vi lagade mat å myste hela fredagen & halva lördag, sjukt fint därute, har ju bara varit på Fårö en gång tidigare =) Så hoppas att David tar med mig dit ut oftare ;) Vi fixade mat och såg på film med en liten brasa på och lite ljus, hur mysigt som helst!! På lördagen så åkte vi därifrån och åkte hem till David och sen åkte vi till Elias hus och träffade några av Davids vänner och söp typ ;P haha x) trevlig helg blev det iaf! :) Imorgon fyller min pappa år också så det blir stan och kolla present efter skolan imr =) Ha det bra!

Pöss





David fixar lite käk ;)

bild från stugan på Fårö, myspysigt <3



David hemma hos Elias =)
Kisses & Hugs

Il fait soleil ! <3

2011-01-27 - 18:41:35
Hejsan! =)

Idag så slutade vi tidigt i skolan så jag, Mikaela, Clara, Sara, Malin & David drog te gymmet, känns grymt skönt nu :) De har faktiskt inte hänt så mkt mer idag, jag och David tänkte se film ikv och så ska vi äta varma mackor med fyllning & that's kind of like the plan, har varit en mysig dag iaf med mer solsken "Il fait soleil" tror jag att det stavas på franska ;) jag och Clara har larvat oss en massa idag, b.l.a. på vår franska rast, bilder kmr hihi ;) Ha det så bra!

Pusss

hahahah, =)

hahaaha! så sjukt kul! ;D jag ser ut som en tant XD




Kisses & Hugs

Solo un poco sobre la día.

2011-01-26 - 18:47:36
Hejhej!

Idag var det kort dag i skolan så hade bara två lektioner, engelska å spanska =) efter skolan så blev jag uppmött av David och vi åkte till stan för att kolla lite byxor, nu är vi iaf hemma =) Igår var jag & tränade med Malin å Clara så funderar på att dra till gymmet imorgon också=) Idag har t.o.m solen tittat fram litegrann (och igår när vi fick hela vägen till gymmet så var det snöstorm, inte lite fuskigt) hehe ;) Hoppas ni haft en fin onsdag!

Pösss

Hur bor du: litet men mysigt med havsutsikt =)
Brukar du komma i tid: hmm..oftast iaf.
Hur lång är du: 1.60 ungefär
Kan du laga mat: haha, ja lite iaf ;)
Vad pluggar du: samhällslinjen andra året :)
Vad har du på dig just nu: en rödrutig skjorta knuten med mörka jeans och läderskärp :)
Har du någon fobi: trånga utrymmen och branta rulltrappor :S
Hade du en bra kväll igår: haha jadå ;)

Vilket är ditt senaste inköp: min långa sommarklänning =)
Din favoritdryck på morgonen: te, without any doubt!
Har du sovit i din egen säng inatt: ja faktiskt ;)
Vad hade du sönder senast: ett armand :/
Vem snackade du med senast: David <3
Varm favoritdricka: te & varm choklad =)


Saknar du någon just nu: Malin och Linda :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad: vara egoistisk, gnälla hela tiden och vara allmänt negativ ;P
Intressen: fika, shoppa, mysa, resa, umgås, pussas:)
Senaste person du kramade: Min pojkvän :)
Senaste person som ringde dig:Malin mi amiga ;D
Vill du ha barn: jaa verkligen, meeen...inte just nu =)
Längtar du till din nästa födelsedag: jaaa för då blir jag arton! :D
Är du sugen på något nu: aa en bit mörkchoklad, mums*
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: en eller två :)
Attraheras du av män med skägg: hmm beror på hur mkt de är, "Usama Bin Laden skägg" vore väl inte direkt ngn hit..hahah ;D men lite stubb gillar jag starkt hos David iaf, de ser så manligt ut ;) me like! =)

Dagens outfit =)



Kisses & Hugs

My big boy ;) <3

2011-01-24 - 20:17:08
Hejsan!


Idag så fyllde min älskade David 19 år! så nu är han min stora pojke ;) ;D Så på morgonkvisten så fick han öppna mina presenter, bestående av två t-shirtar, två kalsonger, en skjorta och en deo, hoppas att han tyckte om det (Kan iaf skriva att han passade grymt bra i kläderna!!) haha;) på lunchrasten så åkte vi till en thairestaurant där jag blev bjuden på lunchbuffé, det var jättegott & mysigt men blev en aniing stressande till lektionen, men det var riktigt värt=) & efter skolan så åkte vi med Malin till stan en stund och sen åkte han hem till sitt och jag åkte hem hit ;)

På söndagen så var det släktkalas hemma hos David så då fick jag träffa hans pappas släkt och äta smörgåstårta & träffa Davids överspralliga men söta småkusiner =D dessutom så fick David en kokbok så nu hoppas jag att han tar (ännu större) plats i köket ;)hahah :D

Hoppas att ni haft en fin helg och måndag! En stor puss på er! 






Kisses & Hugs

Romantic & Happily

2011-01-20 - 20:20:16
Heej!

Idag har jag hunnit m. skolan och en stund på stan, där jag köpte en urgullig vit lång sommarklänning i spets, hur söt som helst =) sen är det 20:nde idag vilket innebär att jag & David firar 4 månader tsm idag, vilket inte låter så mkt men känns som en evighet =) Det har varit de 4 bästa månaderna i mitt liv, har aldrig känt mig så älskad och trygg som med David:)

ååh va det är härligt att vara såhär kär :D

Vi gick ut och åt på vår restaurant Jodas och sen fick jag en jättesöt röd ros, väldigt gulligt å romantiskt, det gillar jag! (iofs finns det ngn som nt gillar lite romantik) haha;) otroligt mysigt var det iaf =)




jag har världens finaste pojkvän, that's it :) <3
Kisses & Hugs

One day

2011-01-19 - 21:22:25
Helluuu!


Hoppas ni har det bra! Pöss





DAGENS VILL HA: En väska från bikbok + nya jeans !

DAGENS KLÄDSEL: jeansleggings, och vitrandig kofta =) + rödkappa

DAGENS FRISYR: slarvig "bulle" ;)

DAGENS LÅT: "Just the way u are" m. Bruno Mars

DAGENS PLANER: med tanke på tiden så ska jag sova! :)

DAGENS SAKNAD: min pojkvän

DAGENS HÄLSA:
träning på gymmet

DAGENS DROG: läppbälsam



DAGENS KÖP:
smycken, presenter till älsklingen :)

DAGENS GODIS: chocolate bars

DAGENS HUMÖR: glad! men trött :)

DAGENS ROLIGASTE: mamma med världens sämsta engelska ;D





Kisses & Hugs

He comprado regalos!

2011-01-19 - 20:19:44
Hejsan!



Idag så har jag varit m. David och vi har varit och tränat och sedan skulle han hem för att hans lillebror Simon fyllde år =) Själv fortsatte jag dagen på stan tsm med Clara & Lovisa :) Jag köpte lite presenter till Davids födelsedag som är den 24 januari =) Själv är jag väldigt nöjd med dem! Dessutom inhandlade jag tre st halsband till mig själv =D Dessutom så såg jag en jättesöt väska som var på rea så den funderar jag starkt på att lägga till i samlingen ;) Har ju rensat ur så mkt kläder och väskor så det vore kul att få in lite till ;) hö-hö =)

Clara & jag på stan =) <3


Dagens vill-ha från HM!!






Kisses & Hugs

Kalas månaden.

2011-01-18 - 21:10:20
Hallå där! =)


Kom just på att jag glömt dokumentera att min underbara kompis Lovisa Stengård har firat sin 17årsdag nu i helgen, hon fyllde 17 dec egentligen, såå vi firade henne en aniing sent eftersom att det var först nu som alla hade tid att samlas ;) he-he men det blev väldigt mysigt =)


Vi gjorde mackor med olika fyllningar på och det var supergott och så gjorde vi också pannkakstårta och det blev (såklart) en hel del prat med ;) Malin & Mikaela hade konstruerat ett eget spel med massa (ibland lite knasiga men roliga) frågor som man fick dra ur en hög och svara på =) Det blev en härlig tjejkväll iaf så David & Omid fick stanna hemma ;D När jag åkte hem så kom min älskling David hem till mig och sov kvar här. Idag så fyller också min vän Sara år så jag antar att det blir att handla en fin present till henne med :D, Lovisa fick en kofta & bodybutter av oss! =) Världens finaste kille fyller också år snart, den 24 januari så blir han 19 så då ska han också firas, så det blev en riktig "Kalas-månad" de hära, det gillar vi!!

Dessutom har jag väl kanske inte berättat att jag börjat träna igen, har haft ett kort uppehåll pga tidsbrist men nu är det dags igen :) Känner i allmänhet att den här månaden verkligen har slipped away! Tiden går fortare än jag hinner med helt enkelt :) Idag har jag iaf varit i skolan till halv 4 sen hämtade David upp mig och vi åkte hem och gräddade lite pannkakor och sen har vi pluggat litegrann och sådära =) Rätt trevlig dag har det varit måste jag säga, inte så jättemkt läxor än så länge och (den j*vla) snön håller på att försvinna :D

Lägger upp lite bilder iaf! (de flesta av bilderna är tagna av Sofia men min mobilkamera sög så lånade hennes bilder istället) :) Puss på er!






Så sjuukt god mat! Grillad macka med tillbehör ;)



PÅ den undre bilden så står David och gräddar en pannkaka ;)




Kisses & Hugs

Myspys

2011-01-09 - 19:17:45
Hallå där.

Imorgon är det skola igen så man får passa på att njuta av dagen idag antar jag :/ Jag och David tänkte se på "Underworld" nu iaf och jag tänkte mumsa på mina nötter ;)  det fick bli ett snabbt inlägg idag men vi hörs mer snart! Jag fick idag höra av min mkt snälla pojkvän att jag skrattar som tommy i pippi långstrump ;) hahahah, man ba "nämen TACK" lixom ;D haha, dt va sjukt kul endå måste jag säga:D Lägger upp några bilder iaf så hörs vi typ imr lr ngt ;)

Pösss

jag och min sötnos <3

2 nya tröjor =)




Här är alltså mitt fina skratt ;) XD
Kisses & Hugs

Smått & Gott

2011-01-07 - 20:01:10
Heej.

Massa saker har hänt senaste tiden och eftersom att det är lov har jag inte haft spec mkt tid att skriva här alls, nu står David nere och diskar så ja tänkte passa på att slänga in ett inlägg ;) Vi är ensamma hemma tills på onsdag så vi har fått låna bilen och fått matpengar, idag är dt fredag så jag har varit på stan med Omid en stund medan David åkte hem till sin kompis. Btw så va min nyår rätt kul endå, kanske liite för packad så dt blev lite pinsamheter..men vafan, det är bara nyår en gång om året :) Sen min och Davids mini-jul så fick jag jättemkt fina presenter, en tröja, en klänning, ett armband & två bh-ar, allt va superfint =) Ikv tänkte vi kolla klart på "Guldkompassen" och mumsa lite choklad & citronpudding =)

Dessutom har jag rensat ur heela min garderob så för att fira det så har jag handlat in lite nytt =) Bilder kommer snart! (i nästa inlägg) Nu ska jag & sötnosen ner och duscha, ha det finfint!

Pusss
Kisses & Hugs
RSS 2.0