Valborg & old pics on me!

2010-04-30 - 15:57:56
Ikv är de valborg och det ser jag fram emot, ska fira med tjejerna men det tråkiga är att Mikaela och Julia är sjuka:( Julia tänker iaf kanske komma iaf men Mikaela kmr inte det:( sjukt synd! :( vår plan är att vandra ner till Creperiet och käka sen kanske dra upp på stan ett tag, sen dra hem till Clara sätta på pyamasen, äta bakverk & se Avatar :) Blir grymt mysigt :)

Trevlig valborg folks

Gamla bilder på mig som trettonåring (!) :D

OMG httade den här bilden på mig i sjuan, jesus christ..såg jag ut sådär..:P

HAHA hej jag är nt översminkad..? :P

Marie 13 år = HETAST EVEEER! X)


Elin och jag för måånga år sedan :)

Jag som trettonåring..


En aning för kort tröja :S snygg stil..! x)
Kisses & Hugs

Den nya "The Beatles" XD

2010-04-28 - 20:24:01
hahaha, hittade de här urgulliga klippet på youtube, :) här gott folk, ser ni den nya "Beatles" ;);) höhö*

Puss:)

"Hey Jude" :)
Kisses & Hugs

Stan m. Swing =)

2010-04-28 - 19:56:10
Heej alla, kom nyss hem från att ha varit på stan med Julia :) har köpt en söt blå tröja efter ett löfte om att jag enbart skulle börja köpa kläder med färg då det piffar upp looken nu inför sommaren:) Är väldigt nöjd med den! Dessutom var det väldigt trevligt att gå på stan idag då vi hade solen med oss och Julia handlade för fulla muggar :D hehe, det var mysigt:) men nästa gång ska jag ta med mig extra pengar till fika ! Vi hade ju nationella prov idag (!) så jag åt inte så mkt för jag var nervös you know, så blev sjuuukt hungrig efter typ 4 h :P haha:) Nationella provet gick faktiskt rätt bra, jag är nöjd med min insats:)
Pussilusss

Idag så har Swing shoppat för fulla muggar! ;) hehe:)
Kisses & Hugs

Marie vill ha :)

2010-04-27 - 20:44:14
Heej bebisar

Har nationella prov i engelska A imr, = inte kul. Så istället för att oroa mig kollar jag på massa kläder som jag vill ha!! :) Här får ni dem :)





Clara är oxå alltid en hjälpande hand i shoppandet ;) höhö ;):D

Kisses & Hugs

The most wellknown feeling is stress!

2010-04-27 - 16:47:56
Nu sitter jag här på mammas jobb och tänkte snart vräka i mig en pizza (a) är så grymt hungrig så jag måste :( sen ska jag hem och plugga lite antar jag, fyfan. Jag är så grymt trött idag så jag lär gå och lägga mig rätt tidigt idag :/ imr ska jag iaf på stan och kolla runt lite efter skolan, ska bli skönt för då är nat prov i engelska, tala och skriva delen KLART fan vilken underbar tanke men om de går åt helvete så blir det kanske inte lika roligt :/ hahaha, men aja! wish me luck cutiies :)


Kisses & Hugs

Nytt jobb!!

2010-04-26 - 19:09:58
Heej sötisar, jag fick jobbet på Coop forum (elr Obs som jag säger;) ) :D:D:D Så nu är jag jätteglad, det var en grymt trevlig "intervjuare" elr vad man nu kallar henne :D hahah:) hon sa direkt att jag fick jobbet :) jag har varit på stan med Pia och Malin en stund med, för jag träffade dem på vägen till stan :) jag har nat prov i engelska på onsdag så är lite stressad men det får lösa sig :/

Ha det bäst allihopa:)





Kisses & Hugs

Bak söndag :)

2010-04-25 - 22:12:13
Heej cutiipies=)



Idag har jag bakat tigerkaka med mamma, sjuukt gott* sen har jag pluggat massa matte vilket var jävligt tråkigt iofs men dagen har ändå varit mysig med all sol . En joggingtur har jag hunnit med också, ganska lugn söndag men de har varit jätteskönt att få komma ner i varv efter all stress! =)

Pusss

De finns inget bättre än smet (typ) ;)

Mami bakar för fulla muggar :)
Kisses & Hugs

Veckans bästa inköp

2010-04-25 - 10:53:36
Heej alla, tänkte bara lägga upp en bild på veckans mest värda inköp! :) ha de bäst, pussipuss

Den här tröjan tkr jag är sjukt söt och prisvärd! I like =)
Den är oversize men jag gillade det! ;)
Kisses & Hugs

Veckans bilder!

2010-04-25 - 10:41:06
Nu är det söndag, dvs dagen då man måste försöka hinna med allt som man glömt göra under fredag och lördag x) måste drf kanske försöka pilla in lite plugg, tråkigt nog :( funderar oxå på att byta design idag, jag får se hur det blir :) tänkte lägga upp en låt som jag är heelt in lööve with ! nämligen "All the right moves - One Republic" såå bra låt!



Veckans bilder! :)

Clara plockar blommor och Mikaela fikar :)

Lovisa och jag försöker hålla värmen i kylan :D

Clara & Lovisa..fikar(?) XD hahaha, jag är stolt fotograf ;)
Kisses & Hugs

Time to say goodnight

2010-04-24 - 22:48:37
Helluu

Klockan är rätt mkt och jag har jobbat hela denna lördag, så jag är grymt pumsig :) Hoppas ni haft en finfin lördag, själv har min varit rätt lugn förutom jobbet :)är ganska så pluggfri om man räknar bort nationella prov i engelska på onsdag (!) jag trodde faktiskt helt seriöst i nian att man inte skulle ha några fler nat prov när man började ettan x) hade en aning fel, känner jag :P men ha de bäst sötnusar :)

Pusss

Jag & Elin som bebisar :)


Kisses & Hugs

Joggingtur!

2010-04-24 - 20:14:30
Nu är jag hemma och har hunnit med mat och målat naglarna =) Nu sitter jag och lyssnar på musik och smsar, tänkte ut och jogga med poppe alldeles strax! :) hahaha, han har lärt sig att hata mina joggingskor för när jag tar fram dem vet han att de är dax att springa XD lite kul ;) På måndag ska jag på min anställningsintervju på OBS :) wish me luck ! :D

hahaha, så här tror jag min familj reagerar när jag skriker att det ska
joggas ;) höhö:)
Kisses & Hugs

Tidig lördagmorgon :)

2010-04-24 - 12:21:25
Godmorgon Sverige

Jag vaknade kl 7:10 imorse utav att poppe (min hund) hoppade ner från sängen ;P har ätit en grymt stor frukost & känner mig utvilad :) Nu testar jag lite kläder, är gryymt shoppingsugen!! men måste försöka låta bli att köpa ngt :/ Men nu ska jag följa med mamma och jobba så ni får ha det bäst! :) lägger upp en lite gullig bild från när jag började ettan på gymnasiet, hehe :)

Haha skolstarten :)<3
Kisses & Hugs

Fredag, varma mackor & avkoppling

2010-04-23 - 19:06:07
Heej sötnusar

Idag så har jag varit och fikat m. Clara, Mikaela och Lovisa, mysigt och väldigt gott =) jag tog en ostmacka och en kladdkaka, mums* :) Nu ska jag ner och äta varma mackor snart och sedan är de joggingtur som gäller med min vovve Poppe för han behöver definitivt röra på sig x) Sedan ska jag se "pirates of the Caribbean", äta Olws nötblandning och njuta av en lugn & så gott som pluggfri fredag :) Ha det bäst allihopa! :)

Pusss


Idag ska Marie åtnjuta två mumsiga saker in life! ;)

Olws nötmix, mums* &..

.. Johhny Depp i rollen som den urläckra Jack Sparrow! ;)


Kisses & Hugs

Hundkurs nästa!

2010-04-22 - 17:31:12
Nu sitter jag här på mammas jobb och har precis ätit en kebabpizza måste erkänna att det var riktigt gott! :) Nu ska jag på hundkurs med Evita och mamma =) detta blev ett kort inlägg men jag har lite bråttom :/ uppdaterar mera när det finns tid :) ha de så bra allihopa!<3

Pusss
Kisses & Hugs

My friend Mrs Clara Egg ;)

2010-04-20 - 19:06:40
Heej älskliingar :D idag fick jag tbx mitt matteprov och jag hade G :D:D såå nu är jag jätteglad :) imr har jag talet :( blää* jag har varit på stan med Malin idag och tränat på att inte köpa ngt utan bara följa med henne och kolla på saker åt henne :) det gick bra, jag köpte ingenting :D =) som ni kanske vet så är jag shopping beroende :/ Har oxå varit hemma hos Clara och ätit lunch men känner mig så dum när jag äter hos henne för de känns som att jag gör det hela tiden :) såå längtar tills jag får bjuda hem henne på en riktig "Drugge Buffé" hahha xD Vet att detta blev ett sjukt tråkigt inlägg meeen ni får ett bättre imr! då är jag nt lika stressad längre, förhoppningsvis :)
Mat a la Clara är ÄGG, clara avgudar ägg så funderar starkt på om hon va en höna i sitt förra liv ;P hahah, undrar vad jag var isf, så stressad som jag är måste jag ha varit en struts eller ngt XD men ha det bäst!

Puuuuusss


here u have a extremly cute vid :D much lööve
Kisses & Hugs

Clara & Marie goes shoppin'

2010-04-19 - 18:59:32
hejj älsklingar:)

Nu är jag hemma sitter och lyssnar på "Zombie med The Cranberry" så sjuuuukt bra låt, really:) jag har varit en snabbis på stan m. Clara idag och köpte en tröja på RK =) sen fick jag kläder av Clara som va för små för henne:) så nu är Marie glad :D imr har jag tal på engelskan :( kan inget typ! :( men de får ordna sig!! hoppas ni har en fin måndag:)
Pussss
Kisses & Hugs

Some help plz? :)

2010-04-18 - 18:56:27


Heej gullungar

Kom nyss ur duschen och har nu oxå hunnit med att göra mina engelska glosor, nu ska jag bara koncenterar mig på den där j*kla "show and tell" grejen :/ man ska alltså ta med en grej på engelskan och prata om den:/ Några förslag skulle verkligen uppskattas?? :) snart kmr Emil hit oxå och jag ser helt förjävlig ut (seriöst) har ju nt sovit så mkt + no make-up! Great combination, really. Fast äsh då, ytlig är man ju inte så jag får klara mig:) Imr är det måndag igen och nya tag :/ hoppas ni haft en finfin helg! :)


Idag efterlyser jag ett "tal-ämne" ett ämne som man kan snacka om på engelska inför hela klassen? :) Tack på förhand! :) mkt kärlek till er<3
Kisses & Hugs

I'm a little bit dangerous! ;)

2010-04-18 - 14:05:13
Heej bebisar, som sagt så vaknade jag på rätt dåligt humör idag :/ såå för allmänhetens säkerhet så väljer jag att stanna inomhus x) heheh ;) har dock hittat ett lite roligt spel som jag tänkte dela med mig utav, (haha låter som att jag är värsta spelnörden men icke, det var bara ett rejält tag sedan som jag roade mig på sånhär låg nivå som data spel) XD men de va rätt skojj :) man måste hålla själva musknappen innanför ramarna och inte bli träffad av ngt på väg till målet:)

me today? yesyesyes! :D


Here u are!:)


Kisses & Hugs

John Blund didn't arrive tonight

2010-04-18 - 13:27:41
Hejj:)

Igår kl 22.00 bestämde jag & Malin oss för att träffas och ha lite kul :) jag somnade kl 3-4 på kvällen för vi drack te & åt mackor kl halv 2 och då blev jag jättepigg! :( och sen kl 6 ringde malins syster typ 100 ringsingnaler för hon glömt nycklarna såå min sömn blev inte långvarig..snacka om att jag ville döda ngn resten av den morgonen när man blir väckt kl 6 en lördagsmorgon och inte kan somna om..JÄVLIGT dålig början på denna dag med andra ord:/ hoppas resten av dagen blir bättre iaf, ska ta en tupplur och sen ta de väääldigt lungt :P minsta misstag idag kan verkligen tända gnistan känner jag :D och då får jag ett aggressions utbrott xD hahah, näejmen det får bli en lugn dag helt enkelt :)

Massa kärlek

Såhär ser vi ut kl halv 2 på kvällen xD kvällsfika är alltid mysigt ;) det syns absolut nt
att jag är trött, nejnej xD höhöhö*


Kisses & Hugs

Musik missbruk

2010-04-17 - 21:19:21
Jag har musik missbruk..jag skulle kunna äta upp de här låtarna!! hahah ;D så sjukt bra :) The Cranberries - zombie och Train - hey soul sisters <3 grymt bra låt :) nu ska jag gå sötnusar:)

Uppdaterar imr sklrt! Pusssss




Kisses & Hugs

Maries "vill ha" :)

2010-04-17 - 19:42:02
Nu sitter elin här och tjatar på mig på sitt flummiga vis ;) höhö* hon är lite små grinig idag! men jag får stå ut med det idag..x) själv tänkte jag snart dra på mig ngt snyggare och dra in till stan :)

Här kommer två "Vill Ha" till Maries garderob! :)

 

Kisses & Hugs

I need your help! :)

2010-04-17 - 18:24:57
Heej..igen :D

Behöver er hjälp, är så himla osäker inför nästa år. Om jag väljer att åka som utbytesstudent ett år, VART?! :)

Vart ska jag helst åka?? :)

Kisses & Hugs

I know u love to play

2010-04-17 - 18:01:52
Heej bebisar ;) today I've got a game for u guys! De är rätt kul men man blir enkelt liite addicted to it :)

Pussipuss :)


Try it out!


Kisses & Hugs

The Big F <3

2010-04-16 - 19:47:13
FFFFFFFFFRIDAY <3 äntligen är de fredag, idag har jag varit med Pia & Malin och vi har typ flummat runt en massa :) massa prat och skratt blev de iaf :) jag har oxå träffat emil en snabbis, trevligttrevligt ;) Tänkte snart ut och övningsköra på vägen, sjukt roligt I think, en joggingtur ska jag oxå hinna med :) idag lär de bli movietime med elin-pelin :) och sen får jag se hure blir :D

Trevlig helg allihopa iaf! :) puss




VS

Kisses & Hugs

Tuesday and sunshine

2010-04-16 - 19:38:25
Jag lägger in ett sent "torsdags inlägg" nu ;) höhöh, man får fuska lite i bloggvärlden u know (a) :) Igår va jag, Pia och Malin på stan en stund, eller vi var på väg men vi gick bara hälften sen satte vi oss i solen och njöt, det resulterade i typ tusen flum bilder :D sjukt kul :) Lägger upp ett video kollage filled with lööve<3

Pussipuss :)

Kisses & Hugs

Historia lektion

2010-04-15 - 14:20:58
Heej bebisar, sitter på historia lektion och ska skriva på den där häx uppsatsen, det går inge vidare :P jag har ingen som helst lust eller ork! är bara trött :( men vi slutar strax så de är helt okey ;) Men jag & Lovisa roar oss med att blåsa oss i öronen, de är faktiskt väldigt kul för man får värsta kicken :P hahaha* Efter skolan ska jag dra till mammas jobb och övningsköra sedan blir det en joggingrunda och sen får jag se, pallar inge plugg iaf!! blev för trött av att hålla tal så nu är jag helt slut, känns som jag sprungit marathonloppet x)

Adios mi amigos ;)
Kisses & Hugs

The Doomsday

2010-04-15 - 13:21:09

Heej alla gullungar

Idag skulle jag hålla tal framför hela min skola och jag höll på att dö, seriöööst! men de gick as bra så jag är stolt över mig sjl nu :) men vilken jävla pers x) Min spanska lärare sa typ "en stor applåd för Marie Drugge" och pekade på mig så då kan jag inte bara dra därifrån heller! :P haha, men de gick bra faktiskt, sa den utantill :) Meen innan de så va de värsta doomsday, va sjukt nervös och kände hur svetten bröt ut! tack vare stöd från mikaela och deo från Malin så ordna de sig XD hahah,

Pusss :)

Kisses & Hugs

Dikt tävling i skolan

2010-04-14 - 19:30:28
Heeej alla, kom nyss hem efter en extrem joggingtur, skönt! idag kom jag tvåa på ngn dikt tävling i skolan, helt ofattbart :P haha, det betyder att jag imr måste läsa upp den för min skola, det känns ju roligt! NOT* jag vill egentligen skolka imr för det vore skönast men då sviker jag Clara och Mikaela som oxå ska läsa upp sina dikter :(  Jag träffade emil idag med btw x), vi hade en hel del att snacka om så de va skönt :)hehe, inga fler detaljer. puss på er :) Här kmr min dikt ;)

Eres tu, solo tu. El dueño de mi corazón.
Nunca voy a olvidarte, mi cariño.
Tus ojos, tus labios, tu amor, todos
Los partes de tu cuerpo estan llenas
De amor y es muy importante de me.
Cuando fuiste me sentí vacía y sin ti
No puedo pensar en otra cosa que en
Ti por que mi amor no tiene fronteras.
Mi corazón te pertenece a ti, hoy, mañana y siempre.

Te quiero.



Kisses & Hugs

Extreem nostalgi

2010-04-13 - 19:55:29
Heej alla!

Idag så gick de trögt i skolan, sjukt mkt att göra:( har bland annat "show & tell" på engelskan, där ska vi ta med en sak och prata kring den i tre minuter och det ska vara klart nästa vecka lixh! Fun* sen har jag massa nationella prov i engelska och matte som snart är här, jag avskyr detta, såhär efter lovet oxå när man är som segast :/  MEN jag har hittat ett "EXTREM NOSTALGI KLIPP" de är säkert fler än jag som minns det, det är bara att man inte mindes titeln. Programmet heter typ "joelbitar" och man såg det ngn gång när man va liten:D Lyssna på introt de är det som man minns :D (iaf jag) höhö*

Puss å kram


"Joelbitar" program från barndomen. Extrem nostalgi! :) HAHA nu undrar
ni säkert va fan jag hade för smak när jag va liten, men när de kom till teven
så såg jag allt som rörde sig på skärmen :D hahahha*
Kisses & Hugs

It's now or never, I'm not gonna live forever

2010-04-12 - 22:20:49
Hello babies

Jag har massa viktiga beslut att tänka över! Mamma vill nämligen att jag ska bestämma mig fortast möjligt huruvida jag ska åka ett år till USA eller inte nästa år:/ isf så ska hon börja spara nu så hon måste veta. FETT jobbigt för jag är sjukt osäker, det finns mkt positivt & negativt. Att åka till USA menar jag såklart som utbytesstudent ett helt år så ni förstår:P de är rätt lång tid så man måste vara 100 % säker..som de ser ut just nu, exakt i denna sekund, så vet jag inte (HAHA klockrent). Jag vill, för de vore en rolig upplevelse men samtidigt så vill jag nt lämna min familj, mina kompisar och de dära :/ om jag åker så ska jag åka både till USA och Costa del sol (i spanien) under det året, alltså dela upp det :P men jag är helt osäker :(( Om ni har några synpunkter så hör gärna av er, behöver råd! :)
Pusspuss
Kisses & Hugs

Every day is a new gift

2010-04-12 - 21:12:55
Nu är man tbx från joggingturen, har precis tagit en vitamin tablett och bestämt morgondagens outfit, som blir mycket enkel iofs ;) just nu ligger jag i sängen och smsar, är väldigt pumsig så tänkte dra ner och tvätta bort sminket sedan gå och sova;) men see ya tomorrow guys!


Kisses & Hugs

Marie goes Sailor

2010-04-12 - 19:33:15
Heej, som sagt va jag på stan idag och det blev en hel del (a) fast mkt billigt dock ;) jag kom hem med tre st armband, ett halsband, en eyeliner, en massage grej för hårbotten och vitaminer :D Dessutom övningskörde jag idag igen, och jag mötte min första bil!!! stoltstoltstolt* ;) :D har precis ätit en kebabpizza och tänkte snart ut på en jogging vända =)
Pusspuss

Sjukt bra låt! <3



Dagens outfit goes sailor :)

hahah, jag håller Claras händer:)
Kisses & Hugs

Too early too really be awake

2010-04-12 - 07:00:07
Godmorning all of ya

Nu är jag på väg till skolan, står och sminkar mig! funderar på vad jag ska sätta på mig för ngt:/ haha, typiska morgonproblem känner jah x) idag efter skolan så ska jag och Malin dra en snabbis på stan, jag behöver köpa vitaminer och Malin skulle ha några plagg hon hängt undan, fast de lär bli lite mer shopping (a) men aja:) Måste skynda mig nu så jag hinner med frukosten:)

Pusspuss




Kisses & Hugs

Prejudges

2010-04-11 - 13:47:05
Hii cutipiies

Precis som min rubrik lyder "förutfattade meningar" så är det de värsta som någonsin existerat. Jag tänkte skriva lite om häxor idag, anledningen är att jag sitter och försöker skriva min historia uppsats om häxor, det går inget vidare men de är rätt skrämmande, mycket av det jag hittat. Det står att det var mellan 100 000 till 9 miljoner människor som mördades under "häx förföljeserna" de kan inte vara sant, väl? isf så säger jag bara OMG, fyfan va hemskt.. :S Det var ju mest gamla ensamma kvinnor som mördades i början särskilt om de pratade med sig själva eller sina djur..för de va ju en typisk "häx grej" det om ngt kallar jag förutfattade meningar, ush! :@

Tänk va hemskt att bli uppbränd på bål levande när man är oskyldig,




Kisses & Hugs

Marie tipsar

2010-04-11 - 12:30:45
Heej alla vill tipsa er om en asrolig hemsida :D där man skickar in sina "felsms" alltså sms som man exempelvis kanske skulle ha skickat till pojkvännen men som man råkade skicka till sin pappa :P fett roligt! Ett exempel från sidan kmr här:

Till: Pappa
Sms: Om du fick chansen att knulla mig, skulle du ta den då?
Puss<3

Svar: Absolut inte unga dam! Vad är detta, ett skämt?

Förklaring: Skulle skicka till en kille som jag var förälskad i, men slarvig som jag var skickade jag till min pappa. Det var ganska pinsamt att träffa honom sen, middagen blev lite spänd.

/Fia

HAHA, fyfan va synd allså x) gå in på sidan och läs mer, det finns en hel del asroliga! =) 


Felsms.com

Kisses & Hugs

Last day of happiness

2010-04-11 - 12:18:43
Heej gullungar, idag är sista dagen innan skolans början..jag vill gråta! näejmen de har varit så otroligt skönt m. lov och det har gått så himla fort, precis som alla lov:/ dagens planer är övningskörning, samt att försöka att inte köra över ngn på samma ggn..höhö* (a) sen ska jag cykla 9 km hem från stan..yippi! vilken underbar sista dag de blir ;) vad som händer sedan får jag se. Drack välling till frukost idag..fyfan! säger jag bara, det äckligaste jag någonsin druckit, och vi ska inte ens snacka om vad konsistensen påminner om :P hahahah :D ;)

Ha de bäst, see u guys


Låt inte den trevliga framsidan lura er.. höhö

Kisses & Hugs

He just went home

2010-04-11 - 00:32:25
Heej alla, nu åkte emil nyss hem från mig:) det var väldigt mysigt, vi åt b.l.a. äppelpaj och så snackade vi och sådära:) höhö, sen snacka vi med Linda och satt och flummade med henne;P nu hade jag tänkt gå och lägga mig, inget plugg blev de idag heller:/ men imr ska jag övningsköra och försöka plugga, wish me good luck säger jag bara x) jag ska ringa linda imr med! hoppas de blir lungt och skönt imr iaf, orkar nt med ngt stress sista lediga dagen:(
Puss och Sleep tight!



Sov gott och dröm söta drömmar, det ska iaf jag göra! :)
Kisses & Hugs

Good memories is more valuable than money.

2010-04-10 - 20:30:07
Nu är man äntligen hemma efter arbetet, har varit och jobbat idag på mammas företag! skönt med lite extra pengar:) det behövs ju verkligen nu ;P Satt nyss och kolla igenom mina gamla videor, vissa fattar jag mig verkligen inte på..haha :D Det är riktigt roligt för det väcker många minnen :) Lägger upp några helgalna, bjuder på det;) höhö*

Enjoy

1. Jag & Linda på Åhléns, vi trodde att vi tog kort x)

2. Vad vi gör på denna video förblir ett stort ändlöst mysterium XD hahha

3. HAHA clara and I goes normal x) <3
Kisses & Hugs

Nöjd & Belåten ;)

2010-04-09 - 20:50:19
Heej bebisar :) kom nyss hem från stan! Va på stan med Malin idag och vi shoppade lite, hehe* jag kom hem med två nya tröjor, lägger upp bild på en utav dem orkade inte fota den andra just nu:D både va på rea så de är iaf ngt positivt ;) Jag har övningskört idag igen och det gick faktiskt väldigt bra! :) Sen åts det tacos i familjen Drugge så nu är man mätt och belåten (a) nu ska jag se "Upp" på mammas bärbara data, käka lite godis och hänga upp mina nya tröjor och smycken ;)

Puss och godkväll alla fina!

Denna tröja har jag köpt idag :)
Kisses & Hugs

Bonne nuit tout le monde

2010-04-08 - 22:22:20
Godnatt allihopa.

Nu är de sovdags! Imr ska jag upp, trycka i mig frukost och cykla bort till stan, 9 km. Ska bli SÅÅ kul (ironi på hög nivå) haha, men de är bra för min kondition iaf! ;) Där ska jag jobba och sådära och sen hoppas jag att jag hinner med en snabbis på stan oxå, vore kul:)

Den här låten är så extremt beroendeframkallande! :)


Kisses & Hugs

1700 talet, come back!

2010-04-08 - 19:40:51
Är de bara jag som ibland önskar att man kunde få leva på typ 1700-1800 talet istället? :)

Det verkade så himla mysigt då, med långa vackra klänningar, korsetter, herrgårdar, häst & vagn och ni vet, allt sånt dära:) Som exempelvis i typ "Pirates of the Caribbean" jag vet ju att om jag spolades dit så hade jag förmodligen ångrat mig ganska fort men tanken är rätt skojjig. Undrar hur jag sett ut i en 1700-talets klänning? ;) höhö* förmodligen en syn för gudarna alltså x) Men gräset är alltid grönare på andra sidan (tror vi)fast vi har de bättre nu, även om de vore häftigt att få springa omkring i vackra sidenklänningar hela dagarna och använda hattar på stan utan att folk skulle tro att man va totalt dum i huvudet :D att få leva en dag på 1700 eller 1800-talet hade räckt för mig! fifan va kul det hade varit:) fast misstänker att 1700-tals människor inte hade varit lika glada över att jag kommit på besök, vi är ju så frispråkiga nu och vårat språkbruk hade nog fått oss hängda under 1700-talet XD haha! Det som fick mig att börja tänka på de här är filmen "Marie Antoinette" som är en väldigt bra film! Watch it! ;)

filosofi, filosofi..aldrig får man nog utav den:) puss


Kisses & Hugs

Sötaste valpen ever!

2010-04-08 - 18:33:04
Hello again! lägger upp en bild på mitt senaste inköp, en as gulli jacka:) sen har jag busat med Evita vår lilla valp, gu va hon är underbar<3 helt obeskrivligt söt och klok :) Mycket kärlek till alla små söta shelti valpar, verkligen de sötaste som finns ever :)

Min söta jacka :)

Evita & hennes syster Smilla leker :)

Innan jag åkte till tjejkvällen igår :)
Kisses & Hugs

Making money isn't as easy as to waste 'em

2010-04-08 - 18:03:59
Hejj gullungar

Nu är I'm back on track eftersom att jag inte uppdaterade igår kväll ;) höhö* det var iaf sjukt mysigt igår med flickorna, vi åt mat och sedan hade alla med sig fika, jag & Pia körde på nyttiga stilen och åt en frukt sallad. Måste faktiskt tipsa om det, det är sött men samtidigt nyttigt, mums! :) Idag så har jag jobbat & sedan jobbat ännu mera (höhö);) och KÖRT BIL :D en aning läskigt men jag va ju bara på en parkerings plats såå (a) men de är rätt klurigt de där med kopplingen och gasen x) hihi, men snart ordnar det sig! Nu tänkte jag iaf ta en sväng med hundarna och sen blir de en joggingtur och Sedan så ska Marie plugga:/ känns iaf bra att jag jobbat idag för då har man lite cash :D

Pusss på er
Kisses & Hugs

Movie time, tonight and tomorrow<3

2010-04-06 - 22:14:26
Heej puddingar

Nu tänkte jag snart gå och se film med elin, vi tänkte dricka te oxå, myspys* Vi tänkte se filmen " Orphan" som verkar väldigt bra! de är en thriller som handlar om en liten flicka som följs utav extrem otur men det visar sig att allt inte är vad det ser ut att vara;) haha:) Imr ska jag träffa upp tjejerna på stan och så ska vi köpa godis och hyra film och sådära, blir skojjigt =) så nu tänker jag njuta av att vara uppbokad och bli ett kulturellt freak med alla mina filmer;) höhö*
pussipouss:)

hihi, just nu vill jag se "Up" efter att ha blivit rekommenderad den utav Clara ;)
Kisses & Hugs

I waste money..& I'm good at it.

2010-04-06 - 21:28:18
Hola.
Idag så har jag och Linda varit på stan vilket som vanligt slutade i en hel del shopping..:P nu är pengarna så gott som slut så nu har jag en kämpig månad framför mig:/det som inhandlats är jeans, två kavajer, en klänning, leggings :) funderar på att lämna tbx en utav kavajerna, den rosa oversize..men får se hur jag gör:) lägger upp bilder:)


Den här sailor kavajen i marin blått m. guldkanppar köpte jag
inkl jeansen jag har på mig på bilden:) stör mig lite på att kavajen
ser så svart ut på bilden, den är tydligt blå in real;) hehe från bikbok:)

Den här rosa oversize kavajen köpte jag med, den va söt men jag
funderar på om den ska behållas elr ej. hmmm..:)

Den här ur gulliga sailor klänningen ska iaf lätt behållas, I loove:)


Kisses & Hugs

'Cause I have a bad day

2010-04-05 - 20:52:13
Nu sitter jag här uppe på mitt rum och myser, regnet droppar hysteriskt utifrån och det smattrar mot taket, jag skulle kunna sitta uppe hela natten för att lyssna till det. Så otroligt lugnande ;P jag vet att jag låter som en psykopat så okej då¨..back to normal;) hehe* Jag surar faktiskt litegrann för mamma och pappa är griniga på nedervåningen och mamma har varit tjatig hela dagen idag och tjatat om allt! I'm suprised för mamma brukar inte vara så, men jag antar att hon vaknat på fel sida lr ngt ;P hoppas de går över snart iaf, jag orkar inte bli smittad av negativ stämning. Idag så bestämde jag och Linda oss för att cykla till ICA efter halva vägen så börjar Lindas växel krångla så vi får åka hem igen, haha sjuuukt jobbigt men bra med motionen iofs;) Imr tänkte vi gå på stan men mamma & pappa tänker åka in till sitt jobb kl halv 8 på morgonen och varken jag elr linda har större lust att gå upp då...!

Konstigt nog har den positiva mysiga känslan med regnet försvunnit och ersatts av min ilska över att absolut ingenting går som jag hoppas, ÅÅH vad jag hatar sådana här dagar.

*Jag hatar regn (för att regndropparna börjar bli störande)
*Jag hatar Gotland (för att jag bor på denna piss ö och inga bussar går!)
*Jag hatar att mina föräldrar inte kan vara glada ngn gång!
*Jag hatar Jesus (för att den jäveln ger mig otur!)
*Jag hatar stan (för att det finns och utgör en lockelse för mig!)
*Jag hatar ALLT som står i vägen för mig idag, bajs, bajs, baaajs

Haha, i vanliga fall är jag en positiv människa, men even I have bad days!

Kisses & Hugs

Linda gästbloggar!

2010-04-05 - 16:27:35
Hello!
jag och marie är nu ny duchade så vi stinker inte mer, hehe :) eftersom vi var ute och joggade, marie tvingar en att jogga, det är inte roligt;) men igår så sov jag ju här och vi såg på maries Älsklings film nalle puh (och det är så klart min också) hur jag vet det, är att jag nu är officiellt döv HAHAHA :) för Marie typ dog av garv ;P
imorgon ska vi åka till stan köpa lite saker :)
jag ska köpa det nödvändigaste :) men marie kommer med att hon har ju inte så "många" kjolar, haha ni som vet, VET att hon har tillräkligt!! hahaha men jag är ingen stoppkloss för marie så jag kommer med mer påsar än henne :):) ni som känner henne måste tro det är omöjligt men nej det är det inte :):) HAHAHA

Pussar ifrån LINDA :)
Kisses & Hugs

This is my room!

2010-04-05 - 13:49:46
Heej alla, som ni vet så har jag stylat om mitt rum så nu är de Top NOTCH, därför är Marie superglad nu:) lägger in bilder så får ni se hur det blev:)

pussepuss

Mitt rum från min säng vinkel:)

Min klädstång och min skohylla :)

...lite mer kläder xD står under min klädstång

Mina skor=) vet att bilderna är mörka men glömde lampan :/ fett störande :P
Kisses & Hugs

Dagens låt!

2010-04-05 - 13:39:38
Heej alla sötnusar:) idag inledde jag dagen med en kort joggingtur, skönt*  Linda sov här igårkväll och vi såg på film tsm med elin, det var ruligt :) Dagens extremt beroende framkallande låt är "already gone" m. Kelly Clarkson, såå sjukt bra! :)

Pussipuss på er, treligt påsklov!

"Already gone" m. Kelly Clarkson
Kisses & Hugs

Maries måste-ha! :)

2010-04-05 - 12:35:51
Heej alla som jag skrev igår så är jag sur för att stan nt är öppet idag, det är ju ett par saker jag behöver inhandla! :/ b.l.a. så behöver jag köpa en ny parfym men det är så j*vla dyrt bara, kläder behöver jag nog inte så mkt mer utav, hehe* (a) :)

Maries måste-ha!

* Midje kjol (behövs egentligen inte men iaf)
*Parfym (Inspire m. Christina Aguilera)
* Sailor kläder, jag avgudar sailor kläder, så jävla fint:)
* Ögonskugga, min håller på att ta slut:/

Annars förutom dessa saker, är jag heeelt nöjd med allt jag har:) Linda hatar mig litegrann för att jag har så mkt snygga kläder som jag bara använt en eller två ggr som jag köpte förra året, hehe ;PIdag så ska jag börja övningsköra med, ska bli kul:)

Pusss

Igår kväll åt jag äppelpaj m. familjen & linda, mums
*:)
Kisses & Hugs

Maries fynd hörna;)

2010-04-04 - 19:45:16
Hii everyone! Idag har jag spenderat min tid med att städa mitt rum, jobba lite åt mamma och sedan varit med Linda:) Hon har hjälpt mig att rensa ur mitt rum och i samma veva köpt av mig lite saker;) hahah, så jag funderar på att införskaffa kundvagnar vid ingången av mitt rum nu allså;) haha, näejmen de va skönt att bli av med lite från lådorna:) Imr hade vi tänkt gå på stan men vi fick nyss reda på att det typ är stängt så det blir inte av:( Bara p.g.a. Jesus den jäveln, kunde han inte ha uppstått ngn annan dag, va ju taggad på shopping imr x) :P hahaha. Jag är oxå lite småsur på BikBok för att dom inte har fått in den blazer som jag vill ha därifrån, dom lär inte få in den alls på ön, så jag surar:( ;)
Vi hörs mer imorgon iaf, love ya!

Gammal bild med jag & linda, much love<3
Kisses & Hugs

Ny inredning i Maries rum:)

2010-04-03 - 21:54:28
Hello:) nu är mamma klar med målningen av min nya garderob, det blev superläckert tkr jag:) Nu ska bara alla kläder hängas in också! :) Jag är shoppingsugen som f*n men affärerna öppnar inte fören på måndag så jag får hålla de inom mig ett tag till :/ Här har ni i alla fall bilder på mitt rum:)
Nu luktar det äppelpaj i hela huset hemma hos familjen Drugge :) det gillas:)


Här är min kläd stång & bakom tänkte jag ha ett par "tråd backar" :)

Såhär ser min säng ut just nu x) & det är inte ens alla mina kläder ;P
Kisses & Hugs

Kväll pass med Elin:)

2010-04-03 - 21:47:57
Heej evrybody:) Kom nyss hem ifrån en joggingtur m. min syster Elin;) på det villkoret att jag skulle få ta en bild på henne i mammas lamp grej XD en sån som sorken har på Nalle Puh;) turen va inte så lång så de va inte så spec jobbigt men det kändes lite fult då klockan närmar sig 10 på kvällen x) Nu ligger en äppelpaj i ugnen så snart är det nog fika dax, I hope:) Puss på er alla:)

Elin är pumsig efter turen & efter en hel del övertalning så gick hon med på
att lägga upp den här bilden som jag tkr är väldigt söt:)

Maries påsk godis :D

Kisses & Hugs

Glad aktiv påsk! ;)

2010-04-03 - 13:39:41
Heej alla :) nu äre påsk äntligen men som ni vet så fick jag mitt påskägg redan igår (a) hehe, mitt tålamod är sämst känner jag x) Jag tänkte iaf gå ut & jogga så det blir en aktiv påsk i år, det känns bra! :) Clara är på väg hit och Pia kunde tyvärr inte komma för hon fick nt skjuts ut till Högklint:/ Själv så städar jag mitt rum, på riktigt denna gång, jag har tagit ut alla kläder jag hade på rummet och samlat dom på sängen, hehe det blev en ordentlig hög kan jag lova:D
Glad påsk allihopa:)

Snart ska jag & Clara ut och jogga! Aktiv påsk, det gillas starkt;)
Kisses & Hugs

Filled to maximum with Nostalgia

2010-04-02 - 22:37:19
Hello cutiies:) Idag var jag med Linda och vi åt tårta & drack påskmust med min familj:) det var mumsigt och vi kollade också på gamla klipp från barndoms serier tsm med elin, haha. För alla kmr väl ihåg "Trasdockorna" och "Kalles träd" eller "Björnes magasin" ;) hahhaha:D Man blir alldeles nostalgisk :D

"Trasdockorna" :)

"Kalles träd" :D
Kisses & Hugs

Maries påskägg;)

2010-04-02 - 19:29:02
Heej alla bebiisar:) dagen idag har gått väldigt fort men jag har hunnit med en till joggingtur och testat lite kläder:) jag önskar verkligen att jag kunnat sy! då hade jag kunnat sy in massa kläder och allt såntdär:( Mitt påskägg i år innehöll naturgodis och 500 kr,

så nu är Marie Väldigt lyckliig ;D
Kisses & Hugs

Svenska folkets påsk!

2010-04-02 - 16:57:40
Halloj, försöker börja rensa ut mitt rum men det går som det går (a) hehe* har precis fikat med la familia och nu är det massa musik i högtalarna, har lite tråkigt men det är ändå skönt att inte ha ngt "måste-göra" jag orkar inte det just nu! :) jag bör oxå påminna om att man firar påsk till minne utav Jesu död & hans återuppståndelse xD
Här har ni en as ful historia som jag hittat, samt en rolig bild=)

- Ert ansikte verkar bekant. Var arbetar ni?
- Jag är skådespelare och jag tycker att jag känner igen er också. Vi har setts många gånger. Var arbetar ni?
- På Systembolaget.



Såhär firar svenska folket påsk XD
Kisses & Hugs

Snygga kändisar..not.

2010-04-02 - 12:09:33
Heej alla, hahahah, har kommit på värsta skojjiga grejen med det där hur man gör videor:D gjorde en video med några kändisar;)

Enjoy


 

Kisses & Hugs

Massa flum<3

2010-04-02 - 11:55:25
Idag så vaknade jag utav solsken och det är verkligen det mysigaste att vakna upp till :) så jag började dagen med en stor frukost bestående utav jordgubbs fil, nybakat bröd och vindruvor, mums* sen tog jag en snabb joggingtur och nu sitter jag framför datan och kmr ner i varv;) hahah. Tänkte kanke spela lite sims innan jag går ner och tar i tur med påsken, för det ska väl firas åtminstone litegrann idag på långfredagen ;) Ni får ha det så bra!:) Lägger upp en flum video & det finns ljud till som är enkelt att sätta på m. hjälp utav ljudknappen på videon:)

Pussipuss

Här få ni massa härligt flum med mig & några vänner:)<3

 

Kisses & Hugs

Why save money when you only have one life?

2010-04-01 - 21:00:53
Heej everybody! :) idag är de äntligen PÅSKLOV :D I'm so happy :) och Malin den lyckoosten har åkt till Rom och Pia till sthlm, själv är man kvar hemma på ön;) fysjutton va orättvist! men jag har iaf fått tröstshoppa lite så jag är glad nu, som min rubrik lyder "varför spara pengar när man bara har ett liv" ;) en ring, ett armband, ett halsband, ett bas linne och ett par jeans och ett par shorts blev det x) hahha, men shortsen ska tbx imr för dom va inte top notch men problemet är att "hon i kassan" inte gav mig kvittot så hoppas att det funkar iaf, annars ställer jag till med en scen ;) xD Har varit ute och joggat idag, riktigt jobbigt men klart värt slitet, behöver verkligen förbättra min kondition! :)
Lägger upp bilder på dagens inköp senare eller imr:)


Glad Påsk på er alla iaf!

Kisses & Hugs