Little cutie

2010-07-28 - 21:46:28
Hii babies =) mina paket kom hem idag =D fett mkt fiiint :) är nöjd med allt förutom att HM skorna va fett små :( så dt blir retur på dem, allt dt andra va j'ättefint tyckte jag =) Har dst köpt en tröja och skärp från Hm idag (a) va helt seriöst tvungen, sååå snyggt =) Nu är jag med linda & vi tänkte dra hem till henne en stund, imr är jag förmodligen en stund med Clara på stan om jag får skjuts in :) lägger upp en bild på dagens mys-outfit :) Pusss

denna söta blus köptes idag dst fick jag hem 2 paket på posten med saker från Nelly å Hm, har bild på sakerna i tidigare inlägg =)


osminkad men nöjd ;) emils stora tröja + halsduk, kan icke bli skönare :)
Kisses & Hugs

Tur i oturen

2010-07-27 - 14:00:59
Heej sötisar =) igår så tog jag ledig från jobbet för att jag typ nt sovit ngt och va sjukt trött, min moppe dog på väg hem från stan och skulle egentligen gå hem, ringde emil för att snacka lite på vägen hem men då erbjöd han sig att kma och hämta mig, sjukt gulligt gjort =) så vi åkte hem till mig & snackade en stund om dt ena och dt andra ;) men klockan blev sjukt mkt innan vi gick å la oss så hade svårt att sova sen, vaknade kl halv 8 & skulle ha börjat jobba kl 6 :P men aja! imr blire att jobba igen =) dagens extrema vill-ha är dessa skor från Nelly, har beställt hem ett par vita som va på rea men vill ha dessa röda i samma modell också men de är inte på rea så måste tänka om dt är värt att beställa hem :) de kostar 300 kr =)

Pöööss

Marble SEK 269, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Kisses & Hugs

Lace is my thiing, baby =)

2010-07-23 - 19:39:19
Heej guuys =)

Har jobbat idag och nu när jag kom efter (för ett antal timmar sen men iaf) så har jag spelat lite spel och beställt hem lite mer kläder (a) jag är fan maniac när dt kmr till shopping alltså :/ Men jag ÄLSKAR DET =) denna gång beställdes det friskt från Nelly.com, men sjukt fina saker..! Serre :) ska visa, hmm vad har jag gjort mer idag..nt så mkt faktiskt, jobbet tar upp mkt tid ;) hehe, jag gillar absoluuuuut nt spets..vem kunde lista ut dt med tanke på mina inköp ;) näejmen de "behövdes" typ i garderoben ;) kalaset gick på 500 spänn, såå sjukt billigt! jag är seriöst shoppingens shopping gudinna, seriously! =) Löööve it =)

puuuuss

Lace Love Dress SEK 99, Club L - NELLY.COMLulu Lace L/S Long Top SEK 79, Only - NELLY.COMLulu Lace L/S Long Top SEK 69, Only - NELLY.COM
Marble SEK 89, Nelly  Shoes - NELLY.COMStripe Lace Back Dress SEK 109, Rare Fashion - NELLY.COM
Kisses & Hugs

HM is the shit =)

2010-07-22 - 10:03:40
Heej bäjbisar =)

Har precis beställt hem lite grejjor från HM, I'll show u soon what =) Igår så va jag med flickorna en stund efter jobbet, vi gick till stranden i Gustavsvik och badade, myspys=) förutom att Mikaela lite panikmässigt slarvade bort sina nycklar ;) höhö, men hon hittade dom rätt fort igen så dt gick finfint =) Visar er min beställning från HM nu, innehåller lite höstkläder till garderoben :) dt är 6 grejer, (egentligen sju men en av halsdukarna kmr nt fören september "/) nu behöver jag bara ha en snygg väska! Vart hittar man en sån lixh utan att bli typ helt bankrutt efter :P alla snygga kostar ju en halv förmögenhet känns dt som :) dagens köp hamnade iaf strax under tusenlappen, 900:- om man ska vara exakt, tkr de blev ett schysst pris för alla fina saker..Ha dt bäst!

Pöööss




samt den här klänningen =)





Kisses & Hugs

At the circus =)

2010-07-17 - 14:16:24
Heej igen, pussmunnar =) tänkte bara lägga in ett par bilder från när jag å linda va på cirkus igår, det är sjukt mysigt att gå på cirkus tkr jag! men roligare förr (haha, Marie 75 år, "dt va bättre förr" xD) då dom hade elefanter och massa djur med, myspys =) men dt va ändå rätt underhållande (i början xD) nu kommer positiva klubben fram känner jag, men popcornen va iaf goda (men kalla ;) ) haha :P HURSOMHELST så sitter jag just nu å lyssnar på lite go musik, lägger upp lite låtar =)

Pööösss



Kisses & Hugs

Soaked wet

2010-07-17 - 13:36:44
Heej solstrålar, imorse när jag åkte till jobbet runt halv 6 så va solen framme, tror ni inte att när jag slutat jobbet där runt 12 så spöregnar det! & då menar jag SPÖ regnar x) fyfan..fick åka 9 km hem i det vädret = inte ruligt =/ men mysigt att komma hem, ta av sig dt blöta och begrava sig i en stor mysig kofta =) Vi har köpt ny teve & Pc 3 (tror ja att det stavas, play station 3 :P) & ett Avatar spel (a) höhö, (& en blueray spelare) såå tänkte sätta mig nere i soffan med lite fika och spela en stund =) spelet ser såp jäkla äkta ut så det är sjukt läskigt när man blir anfallen av dom där "hund grejerna" i Avatar u know, känns ju som att man blir jagad på riktigt! :P hahah =) Jag & tjejerna har planerat att vi ska hitta på ngt snart, kanske lite bio & fika med mera, ska bli mkt trevligt ;) dessutom stötte jag på en gammal kompis, Emelie på jobbet häromdagen, så vi ska hitta på ngt snart med =) Imorgon jobbar jag tills kl 6 på Coop, så tänkte hinna med en till uppdatering imorgon, sry för SÄMST uppdatering senaste tiden, men ska börja uppdatera mer nu iaf =)

Pööööösss

hihi, vet nt om de syns hur extremt genomblöt ja är på dessa bilder, me de va iaf ruskigt kallt! =)

Linda springer genom skogen =D tyckte dt blev en rätt cool bild =)

Längtar tbx till solen å värmen :P hoppas dt blir lite finare imr =) eller förresten
jag ångra mej, hoppas de spöregnar imr för då jobbar jag hela dagen (a)
hhehehe;) egoistiska klubben xD

Kisses & Hugs

Snabb update =)

2010-07-10 - 21:56:53
Heej gullungar, sry att ja nt uppdaterat på ett tag, har haft sjukt mkt på gång! Har b.l.a. varit ute m. flickorna (ett antal ggr) och ätit å mysit =) Träffat Malin å varit nere i almedalen m. henne, varit massvis m. Linda, samt solat och jobbat(!) Jobbet har tagit upp mkt av min tid känner jag :/ Imr ska jag sitta i kassan hela dagen, rätt soft men mkt att hålla reda på :/ Måste nog krypa till kojs nu, men ni får ha dt bääst =) lägger upp lite pics från veckan =)

Pöööss





hahah x) <3



jag har oxå spenderat många roliga timmar m. Linda =)<3

jag å Malin va på restauranten "Surfers" (?) fick bara m. en bild på
väggen å Malin som går =D
Kisses & Hugs

Time to move on

2010-07-06 - 19:37:07
Heej babies =)

Idag har jag jobbat på mammas jobb, riktigt jobbigt men dagen gick fort och de va nt lika slitigt som på Coop iaf =) Måste försöka lägga mig i tid idag så att jag orkar med att gå upp imr, känner att jag börjar bli förkyld "/ allt känns PISS just nu! Jag hatar att gå upp kl 5 varje j*vla dag, särskilt då jag vanligtvis inte somnar innan kl 2 på kvällarna!! Åhhhh va jag är irriterad! hehe ;P får se om jag hittar på ngt m. Linda ikv, skulle egentligen på bio och äta med tjejerna, men de blev för sent då jag ska upp så PISS tidigt imr, *hej jag är inte irriterad* BLÄÄÄÄÄÄÄ







Kisses & Hugs

Lite sol å bad =)

2010-07-03 - 17:56:09
Hii babiiies =) idag så har jag jobbat och suttit i kassan första gången, fett lääskigt* Men det gick bra =) Igår var jag och Linda å badade vid stenbrottet, det va skitvarmt i vattnet, så grymt härligt =) dessutom såg vi på "Så som i himmelen" gullig film om man bortser från att svenska filmskapare verkligen gör ALLT för att försöka få med så mkt naket som möjligt i sina filmer ;P hahah, lite halvt odiskret :P Hursomhelst så sitter vi och lyssnar på musik då, ikv så tänkte jag se ngn film och varva ner, =) Ha det så bra =)
Pöööss


HAHAHAHAHAHHAHAHA =D








Kisses & Hugs
RSS 2.0