Helt enkelt, perfecto!

2011-04-27 - 19:44:38
Hejhopp! =D

Idag är det redan onsdag vilket innebär att jag ska träffa mitt hjärta David imorgon <3 Idag har varit en ganska mysig dag ändå, trots att det gick skit på matteprovet som vi hade idag x) men jag bryr mig faktiskt inte så mkt för vafaan, har väl ett liv utanför skolan så man kan ine slänga bort all ledig tid till att plugga (Trots att skolan vill att man ska göra det) ;) Nu sitter jag uppe på mitt rum och lyssnar på musik, kom nyss hem efter att ha umgåtts med Malin & Omid at his place där vi drack té och pluggade lite idrott (& tryckte i oss hårdbrö) yummi* Var jättetrevligt där!! Jag och Malin får våldsgästa Omid flera ggr ;) HAHA =D nejdå tror att Pomid inte hade ngt emot att vi var där =) Annars har det känts som en bra dag faktiskt, väldigt fint väder & härligt att få umgås med Omid och Malle!

Hoppas ni haft en fin onsdag!


åh vad jag saknar!



Kisses & Hugs

Time is passing by..

2011-04-25 - 22:25:01
Hola!

shiit va tiden har runnit ut i sanden, imorgon är det tisdag allra redan & lovet är slut =( har dock hunnit med massa skoj och det har varit galet härligt med ledighet =D men det har också lett till att det inte blivit ngt plugg..alls =/ matteprov på onsdag känns därför inte så lockande :( men det ska bli kul att komma tbx till skolan & träffa tjejorna igen, i fredags fick jag iaf träffa Malin, Clara och Sara på en grillkväll at David's place med lite folk, det var riktigt mysigt men det blev liite för mkt dricka för min del så dagen efter blev inte alltför rolig ;( that's life =) Har träffat Malin en hel del under detta lov iaf, tsm med david har vi solat lite och myst runt i stan, lovely!

Imorgon är det som sagt skola igen så hoppas jag kmr in i mina rutiner fort igen iaf, kmr bli så galet jobbigt att stiga upp imr men jaja, ha det bäst gullungar så uppdaterar jag imorgon!

Pusss!


har haft mysigaste påsken ever! hoppas ni också haft dt =)
Kisses & Hugs

A bit of it all! =)

2011-04-22 - 15:31:25
Hallådär, sry för dålig uppdatering men har varit i Lärbro, iförgår var jag & fiskade med David, så galet mysigt! Det var jättefint väder så passade på att sola lite =) Igår var vi också i Asunden och kollade raukar & låg å myste bara ;) Härligt! Lovet har gått jättefort men har haft sjuukttrevligt iaf! Nu är Malin här i Lärbro och ikv blir dt grillning med lite folk och det känns nt riktigt bra att vi började denna morgon med ölspelet med vin XD hahaha, lovely! Vi har gjort lite grillspett som vi tänkte grilla ikv iaf =) Tror det blir jättemysigt ikv!

Fick en jättesöt "påsk kasse" av davids föräldrar med lite mörkchoklad, tuggummi, trisslotter och chokladkaniner, mums! =) Vann dock inget men det är inte så konstigt med tanke på att jag har tur i kärlek ;) Dessutom så har jag & david firat 7 månader tsm, <3  hihi tänker tjata som en galning tills jag & david åker tbx till dt där "fiske stället" det var så grymt fint där! Hoppas ni har det bra!

Pusss!!


EN ORM LURADE I VATTNET! fyfan va läskigt...











ASUNDEN






Lite bilder ifrån todaay ;)






Kisses & Hugs

Vårkänslor!

2011-04-22 - 15:01:35

Lite härliga vårkänslor från lovet! Puss på er!! =)







Kisses & Hugs

Dum Vivimus, Vivamus.

2011-04-16 - 17:52:45
Har precis varit ute med Linda på klippan & tagit lite bilder sedan gick vi to my place & jag har tankat hem en gammal film och rotat i garaget och hittat en gammal sötkjol som jag funderar på om jag ska våga använda lr inte...I'll show u =) hahaha, har visat Linda en hemsk video med en finne som kokar kaffe XD som ni förstår så var det david som visade mig den ;) fast den är rätt härlig ändå för finnen är så grymt dålig på engelska men ändå försöker han =D haha videon heter typ  "Cofe Time for in talk English" tycker titeln talar sitt tydliga språk om hur bra denna snubbe är på engelska xD jaja, nu tänkte jag gå ner och ta en matbit sedan ringa min älskling och se vad han har för sig=)

Puss på er sötnosar!



(btw min rubrik betyder "medan vi lever, låt oss leva" om ni undrade)




Linda busar runt ;)


Kisses & Hugs

Estoy seguro de tu es el dueño de mi corazon, ahora y para siempre.

2011-04-16 - 13:55:44
Första dagen av påsklovet och jag var uppe 8 imorse & tog en snabb joggingtur, just totally lovely! Kom hem och åt en frukost i lugnans ro, dagens planer är ännu lite smått oklara ;) men plugga lite och vara med Linda tror jag det lutar åt iaf =) Mitt guldkorn är ju på Fårö och arbetar con su padre såå han kommer inte hem fören imorgon och då skall vi träna tsm, härligt! =D Nu sitter jag & lyssnar på musik och tänkte ta itu med lite spanska och lite idrotts läxor, fast det lär inte bli alltför klurigt med tanke på att jag har en pojk som vet de allra mesta om muskler & träning så där har jag ju massvis av hjälp att hämta =) Idag är det exakt en månad kvar tills jag åker till Mallorca med min familia, wiiie!!


Ni får ha det så finfint!





Kisses & Hugs

Påskloov <3

2011-04-15 - 18:57:12
FINALLY PÅSKLOOV =D

fyfan va härligt det ska bli med ledighet nu, åh känns så skönt =) Idag så har jag varit hemma hos Clara tsm med Omid, jag & Clara flummade runt hihi & sen drack vi te och Clara bjöd på cookies =) vilken gullunge! Sen drogh vi vidare för att träffa resten av tjejorna, vi satte oss på "Coffe Corner" idag igen XD haha, där beställde jag en fralla med ost&skinka, resten av tjejerna skulle på "Rock karusellen" ikv men jag fick inte tag i skjuts så jag får stanna hemma med min vän Linda som är nere på ön nu! =) Tänkte ta en joggingtur ikv elr, kanske...nu ;P jaja, lägger upp lite bilder nu iaf, ni får ha det så bra!

Pusss






Dagens outfit =)

Kisses & Hugs

Just like a dream

2011-04-14 - 17:33:13
Nämen hallå där! =)



Igår blev det en helt superhärlig dag för då gick jag, Malin & David på stan en stund, jag handlade ett par byxor och Malin handlade en söt sjal =) Sedan drog vi vidare till "Coffe Corner" första gången jag var där och jag tyckte att det var jättetrevligt där, gott fika + mysig stämning med massa ljus & fina kuddar ;) hihih =D Dessutom bjöd David på fikat så jag kanske kaaanske kan köpa min ring från Åhlens istället (som Malin förbjöd mig att köpa) hiih, men den va såå söt, en rosa ros och jag älskar sånt där gulligt tjafs ;P =D Sov över i Lärbro igår men idag är vi hemma hos mig på klinten igen, ikv tänkte jag försöka plugga lite och mysa med pojkvännen min =) Förresten är det snart bara en månad kvar tills jag drar till Mallorca med la familia, åh jag längtar! =D

hihih, nu ligger min sötnos och vilar så tänkte krypa ner & göra honom sällskap, ha det så bra gullungar!

Pusss



Gårdagens outfit =)


Mina nya byxor från Bikbok med lite högre midja, 300kr  =D love 'em


mumsigt mörktbröd med basilika, tomat å mozzarella, yummi*


hihih, min prins <3
Kisses & Hugs

Crazy but lovely!

2011-04-12 - 19:26:49



Hejsan!

David slutade skolan tidigt idag så sen kom han hem till mig & gjorde mig sällskap=) Han visade mig massa roliga redigerings program som han laddade ner till mig i sin tlf =D Så jag har pysslat som ett litet barn nu ;D hihi*
Måste visa er bidern jag har gjort, de är superhäärliga! =D

Puss på er!!

Mikaela i "Twiligt"


Lovisa Sparrow ;)

Malin och hennes loverboy..Justin Bieber ;)

Linda som "Master Joda" =D

hahaha Clara som "Smeagol" =D

jag som "Smeagol" =D








hihih nedan ser vi min vän Omida ;)


HAHAHAHAH, den här bilden gjorde David XD =D




Kisses & Hugs

Tidsfördriiiv

2011-04-12 - 09:31:38
Hejsan! =)

Idag så är jag hemma från skolan för att jag inte mår så bra, har en förkylningen i kroppen som vägrar ge med sig, blir så sur =( Så jag tänkte vila idag och kanske eventuellt plugga litegrann=/ är fortfarande helt lycklig över att det gick så bra på matteprovet, helt lovely!!

Snart är det lov också, bara denna vecka kvar, wiie =D på lovet ska jag jobba lite hos mami, va med vänner & med min älskade också sklrt =) Dessutom ska jag ta det lungt och försöka att inte plugga så mkt =)

Hoppas ni har det bra!



Lite roliga bildredigeringar =D (Jag har tråkig & detta är ett underbart tisdfördriv) XD




En bild på 2 av mina söitnosa Malle & Micke ;) <3
Kisses & Hugs

En dag i rövarliljas spår!

2011-04-11 - 22:17:50
Hejhopp! 

Idag har massvis hänt, massa bra saker faktiskt! Jag fick reda på att jag klarade matteprovet & var en av de bästa i klassen, jättekul! =D Efter skolan var jag så galet sugen på russin så David skjutsade förbi mig och Malin till ÖB där vi handlade russin XD hahah =) Sedan åkte vi hem till henne och fikade + att hon sedan följde med oss hem till Högklint! Helt jädra amazing ;) Vi tog en jättemysig promenad på stigen nere vid klinten, åh va fint*
Visar lite bilder! as usual ;) Det blev en hel del flumbilder & lite myspys bilder mää, + lite random bilder som jag inte hunnit lägga ut förut =D

Puss på det!













hahahahhaha =D

Dagens frosseri! =D

hihihi, måste även dela med mig av denna ursöta bild på min vän Lovisa =D

hahah, när jag ändå håller på...en(elr 2) bild från latin pjäsen =)

Kisses & Hugs

På vandringsfärd i huvudstaden

2011-04-10 - 15:07:58
Hejsan!



Idag så känner jag mig oerhört galet pigg med tanke på att jag var uppe redan halv 10 imorse för att fika med mina föräldrar =) Har varit i stockholm hela lördagen tillsammans med min ängel, åh det har varit så supermysigt! och alldeles alldeles..underbart ;) hihih =D Det blev lite shopping i huvudstaden men det som jag njuter av mest av allt var det faktum att min sötnos faktiskt handlade mer än jag själv ;) hahah! Så jag mobbar honom lite smått för det =D Men han köpte massa fina saker and so did I ;) Davids underbara föräldrar bjöd på både frukost, båt, buss och middag, så söta!


Haha det blev inte riktigt ngn lyxrestaurant vi valde utan vi åt middag på Burgerking, hahha =D men jag har inte ätit sådan mat på hundra år så jag tyckte det kändes lyxigt att få trycka i mig en kaloriebomb, det händer inte ofta =D Sedan fortsatte vi dagen med shopping och med en rundvandring genom staden =) haha vi skojade runt & våndades lite för alla rulltrappor som gick typ 101 km/h...hahha, men trots att vi trodde att vi såg ut som värsta turisterna så kom det faktiskt fram en tjej som frågade efter vägen såå vi kan inte ha sett ut som värsta gutarna iaf hahaha=D Vi kände ju igen otroligt mkt så det var faktiskt inget problem att hitta och allt gick finfint! =)

Sedan unnade vi oss en fika på "Espresso Bar" jag beställde en vaniljlatte & en cheesecake m. cookie dough & marshmallows och mitt hjärta tog en vanlig kaffe och en cheesecake m. browniebitar och hallon =D Båda 2 var underbart goda kan jag lova och latten var..beyond words ;) haha =)

På båten försökte vi sova men jag vaknade upp och fick världens skrattanfall..ni som känner till mina skrattanfall förstår vad jag menar när jag säger att halva båten vaknade upp XD dessutom höll David på att j*klas genom att säga sjukt roliga saker så jag höll på att dö av ren skrattattack, det var riktigt härligt iaf! ååh va jag mår bra av att få skratta! =D

Tänkte såhär, att jag lägger upp lite bilder ifrån resan & på det jag har köpt & sen får jag hoppas att ni alla får och har haft en finfin helg! =D

pusspuss!


hihih =D



mmmh! Vaniljlatte och cheese cake m. cookiedough <3




Shopping



Denna spets tunika och jeansjacka inhandlades i sthlm =D

Jackan kostade 199:- och tunikan 250:- =)



Ring från "Ur & Penn" för 60 kr =)

Jeans skjorta från Ginatricot för 199:-

Söt kofta frå Hm för 199:- =)




Kisses & Hugs

Tengo sueño pero estoy feliz á la vez =)

2011-04-06 - 21:00:32
Hejsanhoppsan! =) Idag slutade jag tidigt trots dt är jag trött och tror att jag har en förkylning i kroppen som nt riktigt vill ge med sig =/ vi spelade upp våra latin scener idag iaf efter många om och men ;) till slut blev den iaf helt okej =) Efter skolan åkte jag hem med david och vi har diskuterat lite om sthlm och att vi kan ta bussen till city så det blir siuper bra! *längtar* =D Nu står david ute i köket och gör popcorn i kastrull ;) jag har även hunnit plugga lite idag medan David var och fiskade med 2 vänner, ( jag fick typ övertyga honom 100 år om att han skulle göra det xD) jag tycker att det är bra att han umgås lite med sina vänner så att han inte förlorar dem, man ska ta hand om sina vänner, dt är viktigt! Själv har jag varit dålig på det denna månad men dt känns som om att tiden nt räcker till riktigt, och jag är så gaalet trött hela tiden p.g.a. den där j*kla förkylningen som ligger å skvalpar (eller vad nu förkylningar gör) haha ;D men snart så tänkte jag iaf hitta på ngt med mina små rackare igen, en liten myspys tjejkväll lr ngt härligt, det gillas =) Clara visade mig en jättekul sida idag som heter picnik.se så jag gjorde en liten bild av mig själv som jag lägger upp för jag tkr den ser sjukt cool ut, jag ser typ nästan målad ut ;P

Puuusss


Kisses & Hugs

Todos los cosas son maravillosos

2011-04-05 - 18:53:32
Hejhallå! ;D

Idag så gick vi till halv 4 i skolan vilket resulterade i att jag var heelt slut när jag kom hem, men annars har det varit en sjukt härlig dag då massa spanjorer & fransoser varit på besök på min spanska samt franska lektion, vi fick snacka lite med dem och det var lättare med spanjorerna såklart eftersom man läst spanska betydligt längre än franska ;) Det var kul iaf!

När jag kom hem så klippte jag faktiskt David såå nu står han nere i duschen och sköljer av sig ;) Det blev bra tyckte jag och härligt att få klippa någon, typ värsta drömmen man hade när man var liten att få klippa i ngns hår ;)Jag tror att min omgivning förknippar mig med nogrannhet för på endast två veckor har jag både färgat och klippt hår, haha xD Härliigt!

Pösss



David har fått 50 extra kilon runt midjan ;)




Kisses & Hugs

Tuttifrutti

2011-04-04 - 18:59:51
hahah, mina rubriker stämmer inte så jättebra till mina inlägg idag känner jag xD men haha, nu kände jag för att döpa detta inlägg till tuttifrutti, såå det blir jättebra ;)

Tänkte bara lägga upp några härliga bilder ifrån idag! ;D
Lite nya inköp + solen som tittade fram, wie =D









<3

Kisses & Hugs

A piece of cake.

2011-04-04 - 18:52:24
Hejsan! =) Igår hade jag storstädning och "ommöblering" haha, mitt hjärta hjälpte mig och det blev sjuukt fint! Dessutom fick jag lite bättre koll på mina kläder :) Har en bild på rummet som jag lägger upp! Idag så var jag och David på stan btw och jag fyndade 2 nya bhar och 2 nya trosor på HM, lovely! =D David hade bakat wienerbröd på sin kallköks lektion så vi har syndat med lite gottigott med ;) hehe =) Idag var det btw massor av spanjorer och fransoser (?) allstå personer från frankrike ;) i vår skola och typ hälsade på och ska bo i värdfamiljer =) Jag hade velat ta emot en spanjor/spanjorska men tror inte vi har så mycket plats här hemma så det kändes taskigt att göra det, såå det får bli en annan gång :) ;P Idag höll jag mitt tal om seriemördare också och jag är nöjd, skönt att ha det gjort iaf =D

Igår sa David till mig att det skulle bli regn hela dagen idag så jag blev så lycklig, så lycklig när solen tittade fram =D wiie =D Äntligen får man riktigt vårkänsla, ingen snö, inget regn bara soleil et soleil ;) Så nu är marie jätteglad =)

FÖRRESTEN jag ska till Sthlm på lördag bara över dagen tsm med David och hans familia, vi ska typ bli avsläppta och få gå och titta runt lite =D Yippi! =)

Lite bilder från garderob rensningen igår, hittade massa "nya" grejer XD







Kisses & Hugs

Underbara torsdag, dimmiga fredag!

2011-04-01 - 17:10:09
Hejhopp! ;D Idag så har jag varit i skolan trots att jag inte mår så jättebra =/ Jag har pluggat litegrann men har inte varit riktigt på topp så dt har inte heller blivit så mkt gjort ;P Efter skolan träffade jag David en liten stund och sen åkte jag hem =) Ikväll blir det en lugn kväll då jag tänkte tillfriska klokt och hoppaaas(!) att jag mår bättre imr =) Min moster Agge är här så tänkte spendera tid med familjen, kanske åka hem till David imr om jag känner mig bättre =D Det är btw väärldens dimma ute så det ser fett läskigt ut därute..åh jag som är ensam hemma & allt :S hahah ;D Hoppas ni har det finfint!!

Många pussar på er! =)


Igår lyxade jag & David till det med frukost på sängen =D Mumsigt!



Kisses & Hugs
RSS 2.0