Glaaass (a)

2009-11-30 - 17:44:03
Idag så gick dagen snabbt i skolan & när jag kom hem så gick jag ut med hundarna och tog lite glass, behöver egentligen plugga men har inte börjat ännu, kl 17:34..aja. Nu tänkte jag skriva lite no iaf. Igår kväll såg jag filmen "In the name of the King" och den va ganska bra faktiskt! Se den!;)
Dagens mums (a) glass m. bananer ;)

Dagens outfit :) linne med spets och hög kjol:)





Kisses & Hugs

Första advent + 2 nya skor:)

2009-11-29 - 17:31:52
I lördags så var jag med lovisa & clara och hade mjukiskväll:) Det gick ut på att man skulle ha mjukiskläder och jag trodde att vi skulle va inne resten av kvällen så jag tog t.o.m med mig mina tofflor! men vi åkte ut och beställde pizza och köpte Ben and Jerry glass, mums;)Sen såg vi Hem till Midgård och det var verkligen bästa slutet på en lördagkväll allså, det är så j*vla roligt:) Mikaela skulle egentligen ha joinat oss men så blev det ej:( Idag är de söndag och jag har varit på julmarknad med min familj, på slutet kom Malin in till stan och vi gick och tittade en stund:) jag har köpt två nya skor, dom är suuperfiina:) Ikväll blir de fika och mys eftersom att de är första advent idag:)<33 Pussss på alla.

Hitta den här bilden bland massa skräp..och tjaaah..såhär mogen var jag när jag var 6 x) på tal om inget :D

Ett par av mina skor som jag köpte idag:) orkar nt lägga ut bild på pumpsen:)

Looove.
Kisses & Hugs

Äntligen fredaag

2009-11-27 - 15:54:46
Hallå, äntliigen fredag igen! Claras och min nyttighetsvecka blev en total katastof (a) men när jag kom hem igår så hade pappa köpt wienerbröd..! de är ju bara helt omöjligt att ignorera det;P Det bästa som hänt idag var att (vet att de låter grymt tråkigt) men historia provet är gjort, dst är de ju FREDAG, vad kan inte bli bra på en fredag lixh:) Nu sitter jag hemma och måste ut med vovven alldeles strax sen ska jag skriva lite på naturkunskaps skiten YIPPI..gu va jag avskyr sam linjen säger jag bara..iaf allt plugg:/ men tänker inte plugga så mkt idag, tänkte koncentrera mig på att göra ngt mysigt, får se vad:)<3

Impossible to resist! ;P

Dagens outfit, väst, linne, jeans och mina älskade höga boots :)

Today I'm on fiiire! taggad för helgeen;) :)

Kisses & Hugs

Killen i kassan(!) & Dagens outfit:)

2009-11-25 - 21:58:17
Heej allehoop. Idag så var de mkt plugg så va tvungen att stanna kvar efter skolan & "plugga" lite, blev nt gjort så mkt iofs pga av min sockerkick, (a) efter skolan så gick jag till stan med malin, men eftersom att hon skulle iväg med ngn kille så fick jag gå ensam i typ 20 min, och tror ni inte att jag ser en asguuulli kille i kassan på En affär, säger inte vilken;) han va ascharmig så nu har jag en anledning att gå på stan oftare iaf ;) Imorgon tänkte jag gå in o fråga om hjälp, mumsmums..come to mama säger jag bara;) hahahha, ;D Dagens outfit, var en kjol från Indiska, en vit topp och en stickad kofta:)



Kisses & Hugs

Årets första julklapp, Filmtips & Flum;)

2009-11-23 - 19:03:34
Hola queridos. Idag har jag efter skolan varit på stan med Clara & vi va först och fikade på Almedags bibblan, det var jätte...roligt (tänkte skriva mysigt med de är nt så mysigt därinne) Dessutom är de DYRT, muy caro. Köpte en macka när min sockerhalt började gå rakt ner åt helvete ;P vi satt där inne och gjorde roliga grimaser med min latte i typ 2h elr ngt x) näe men ett tag iaf:) laddar upp lite pics btw. Sen drog vi på stan och kollade lite affärer och jag hittade världeens sötaste sak till min mami, vågar nt skriva vad de är ännu, men den är feeett söt:)
ÅÅH vad jag vill se den här filmen förresten (a) har bara sett litegrann av den meen den verkade bra då iaf:)
The Notebook, borde ses av alla:) har bara sett litegrann av den än så länge;) :)


Ett litet hjärta som jag hitta med lovisa (a)<3

Såå jävla heta att orden inte räcker till allså x) hahha;D

Claraah and Marie irl ;) :)

I plånboken sved det..men munnen blev lycklig (a) mumsmuums;)


Kisses & Hugs

Linda<3Marie

2009-11-22 - 15:22:35
Sitter och kollar på "gamla" bilder och videor på mig och Linda:) vissa av dem är inte äldre än några månader men de känns som en evighet sen vi va, du och jag. Och jag vill bara skriva att jag saknar dig jättemkt och skulle göra vad som helst för att komma till dig uppe i sthlm:)<3 You brighten up my day, honeyy. Det kmr alltid vara oss, genom vått & torrt, jag kmr alltid finnas där för dig. Pussipuss min gullunge, hoppas vi ses snart. Älskar & saknar dig varje dag:)

Jag älskar dig..                                    mer än jag älskar mina skor.     Haha, love u:)<33


Kisses & Hugs

Mat-Hitler och Tjejkväll i Tingstäde<3

2009-11-22 - 14:59:32
Heej alla. De va någon dag sen jag skrev men nu igår så var de tjejkväll i Tingstäde, at Clarah's place;) det började kl 2 när jag mötte upp Clara och Lovisa vid lägenheten i Visby, då kom Clara på att hon hade glömt sina nycklar i Tingstäde så i kylan fick vi gå till Östercentrum, yippi..! haha, men de va inte så jättefarligt:) sen va jag, Julia, Clara, Lovisa och Pia och handlade för kvällens lunch inne på Obs, det blev tacos med allt det innebär;P haha, Claras nya nickname blir fan Mat-Hitler lr ngt, hon bara gav ut massa order och resten fick springa som galningar bland hyllorna, hahaha, ;D Näe men de va typ Andra Världskriget på Obs allså, 7 olika viljor inne i samma affär= INTE en bra idé :) Meen de va faktiskt jätteroligt:) Sen hyrde vi film och begav oss hem till Clara dårå:) Där blev de tacos, te, en försenad Malin;), Sex in the city<3 och MASSA härligt tjejsnack ;) Vi såg oxå "When a stranger calls" det blev en hel del Gurk-dipp, chips och candy, mumsmums:) Kl halv 4 så var de iaf bedtime, för oss som skulle sova över dvs Malin, jag, Lovisa, Clara och Mikaela:) Pia och Julia var tvungna att åka hem tidigare:( Kl 11 vaknade jag av en Överpigg Mikaela som desperat försökte väcka alla med sånger, kuddar och ettiketter xD Lyckad kväll! :) Pusss
Mikaela & Clara myser i soffan & Julia acts paparazzi;)

Mikaela, Clara, Julia och Pia taggar för skräckis;)

Mikaela, Clara, Julia, Pia och Lovisa...är nog liite För taggade;)

och de är ungefär nu som saker Börjar gå överstyr känner jag x) haha<3

Malin kom senare så hon är nt med på bild, men vi gillar dig endå;)hihi<3
kanske nt direkt ngn smickrande bild, meen hitta ingen annan(a)
Kisses & Hugs

Nyklippt och "Claras ägg special" ;)

2009-11-18 - 19:36:26
Idag har jag varit och klippt mig med Maliin, hon satt typ där och väntade på mig i över en timme så tyckte såå sjukt synd om henne!<3 men jasg tvingade henne inte iaf, men puss på henne!:) Claras new nickname är Hemmafrugan Clara xD Clara gjorde idag stekt ägg med paprika kryddning till oss tsm med bröd, jag kan erkänna att jag var gaanska så skeptisk i början..men de va helt okej!:) Men om vi återgår till min klippning (a) hahah, så är jag faktiskt ganska så nöjd, hon klippte inte alls mkt och det var tur. Avskyr när frissan klipper av en hela håret;P dessutom la hon i lite slingor:) Klippte mig på Hår & Logi :) Lägger in lite pics:)

Efter jag klippt mig:) mitt hår luktar och ser fräscht ut & ingen hemsk utväxt!:)

Innan jag klippte mig! ;P  tänk bara på hur håret ser ut;) ) hahah:)





Kisses & Hugs

Min diagnos klarställd i "Hela Gotland.se"

2009-11-17 - 21:03:33
haha;P Idag när jag kom hem från skolan så sprang mamma fram till mig med en artikel hon tagit ut från datan och det var gryymt läskigt! Eftersom att de i princip stod om mig i tidningen, jag kände igen mig helt och hållet, scary. Det stod att allt fler lider av shopaholic beroendet som tydligen är likaväl som spel eller tobak beroende.."Man kan tala om ett beroende när hela tillvaron sätts på spel- om man inte har kontroll över inköpen, om shoppingen är ett sätt att fly från den gråa vardagen och om hela familjen blir drabbad av att man ljuger och manipulerar för att gömma sina inköp" he-he, allt stämmer kanske inte in i artikeln jamenar, jag lever inte snålt eller lånar pengar resten av månaden efter mitt studiebidrag, däremot så kanske jag inte lägger ut lika mkt på fika och mat ifall jag vill ha ett par sjukt snygga skor (a) men asså jag tror jag börjar bli beroende..jag är konstant sugen på att köpa ngt nytt och hahahha, min mamma påpekade x-tra noga att de stod att man va beroende om man fösökte gömma sina inköp eller hitta på bortförklaringar..(aa) jag är Såå oskyldig allså.. t.o.m mamma har börjat märka att jag gömmer mina inköp...då är man inte lite guilty allså:P Idag i skolan såå var de baara tråkigt, låång dag med massa jobbigt plugg! och på slutet av dagen så fick jag skratt attack med Clara & Mikaela på stödmatten..gubben som vi skulle ha såg ut som en bulldozer i fejjan så de va väl inte så konstigt, dst va vi grymt trötta (dvs jag var det & smittade av mig xD) han ba "va seriösa nu, sluta tramsa" och ni vet om ngn säger till en att man måste va tyst..då är de heelt OMÖJLIGT att vara tyst, då skrattar man ännu mer:D :P Pusssss

Just nu så har jag shoppingförbud, måste försöka övervinna mitt beroende! blir svårt! </3


Kisses & Hugs

Shopping daay! =)

2009-11-16 - 20:01:29
Dagen idag började med skola, när skolan äntligen var slut så gick jag, Clara & Mikaela på stan. Sedan mötte vi upp Malin & Pia, vi gick på stan och tittade i affärer:) Jag & Clara & Mikaela gick längst på stan och sen satte vi oss på Donken en liiten stund:) Sedan köpte jag ett hårspänne, en portfölj, en kavaj, en spets-tröja & en kort cardigan:) haha, såå de blev llite halvt impuls shopping todaay;P men jag är nöjd, brukar ju sällan hitta kläder som jag blir kär i, såå är happy:)
Innan skolan:)                                                           Dagens outfit, sjalen är köpt idag:)

Den här kavajen köptes oxå idag, Clara hjälpte till att ge kortet lite mer..liv(?) ;) xD<3

Svårt att se på bilden, men tröjan är i svart spets. Sen har jag min korta cardigan på mig med:)

Kisses & Hugs

Skoltrött? (a)

2009-11-15 - 22:18:20
Dagen idag blev som förväntat rätt lugn och mysig:) liite matte har jag räknat, sedan har jag tagit en lång skön dusch (låter lite halvt porrigt men iaf) x) ;P Nu tänkte jag snart krypa till kojs, :) Imorgon blir de El Colegio igen efter denna sköna helg, jävligt jobbigt! :/ Pusss på er iaf! ;)

Exakt såhär pigg är jag på att de är skola imorgon! x)
Kisses & Hugs

Slapp Söndag;D

2009-11-15 - 12:35:42
Heej. Idag är de söndag och jag tänkte vila upp mig inför skolan imorgon:/ igår kväll så smsade jag Erica, jag har haft så sjukt mkt senaste tiden och inte fören nu, när jag fått varva ner litegrann så kom jag på hur extremt länge sen de va sen vi hördes av:( Så jag smsade lite med henne och jag hoppas att vi ska kunna hitta på ngt ngn dag när båda är lediga!:) De är så grymt mkt i skolan hela j*vla tiden så man får knappt ngn fritid om man inte lägger ngt åt sidan:/ Hursomhelst så tänker jag lyssna på musik, va med elin & kanske se ngn film, baara slappa today! ;P :)<3 Pusssss
Jag & Eriica, saknar oss gmn<33
Kisses & Hugs

Mattedag, Myspys & Film.

2009-11-14 - 20:15:36
Halloj! Idag så har jag haft tyyp mattedag med min mamma & Elin. Behövde verkligen plugga lite så de va bara bra dessutom hade vi köpt godis till så de blev rätt mysigt ändå!:) Senare så gjorde vi inbakad oxfilé med brieost & potatisgratäng & de va ASGOTT..! Till efterrätt blir de snart kladdkaka med grädde så de här känns verkligen som värsta "gourme-dagen" gånger fem;P Egentligen skulle de ha blivit filmkväll ik men de blev inte av, fett synd. Men nu ska jag snart iväg & hyra film med min syster ist, så de blir ett mysigt avslut på en perfekt dag iaf!:) FÖRRESTEN en sak som är så sjukligt mysigt just nu, är att det blivit värsta julstämningen ute redan, I LOVE. De är såå mysigt att gå ut när de är mörkt och känna den där julstämingen! På tal om inget;) hahah:D Pusssssss

Så grymt guuulli remix:)<3
Kisses & Hugs

Fredagsmys, gamla minnen & Dinosaurier

2009-11-14 - 00:22:19
Halluuu, today I have been doing a lot of things!:) Först slutade skolan & jag, Pia & Malin drog till stan och kollade lite och tog varsin glass, sedan for vi vidare till Hemmakväll, där köpte jag en film som hette "Förhistoriska parken" och tro de eller ej, men de va faktiskt väldigt bra!:) När pappa senare kom och hämtade mig så köpte vi godis innan vi slutligen kom hem:) Det visade sig att Elin & mamma i vår andra bil, också hade varit & köpt godis x) känns som bra planering där! Jag & Elin såg "Hunting in Connecticut" alltså en skräckfilm och sedan såg vi på filmen jag köpt. Både va bra, men jag gillade min film bäst! Jag är sjuukt imponerad över dinosaurier och förhistoriska djur (fastän det låter nördigt kanske) xD De är ju häftigt att de har existerat varelser som var 14 meter långa vissa av dem, filmen var iaf as häftig, Que Guay! (Vad Häftigt) som man säger i spanien;) Elin & jag såg som sagt dessa 2 filmer och jag tänker ofta på hur mkt tiderna förändrat oss och hur vi utvecklats och ibland när man tänker efter, så saknar man de gamla tiderna. En bild från när vi var 13 lägger jag upp:)Så egentligen borde man njuta av varenda sekund av sitt liv, för om ett par år så kanske man ser tbx på gamla kort & längtar tbx eller saknar ngt, haha:) Pusss

Såå jävla häftigt om de existerat dinosaurier idag! :)

Sometimes you just miss old times<3

Kisses & Hugs

McDonalds & Mikaela, the new Tyra;)<3

2009-11-12 - 19:15:57
Idag så va jag, Clara, Mikaela & Lovisa på Donken & käkade:) De va gott & mysigt! (a) jag hade skrattattack på vägen dit..såå när vi väl va framme så va jag dödstrött;P  Mikaela har som sagt klippt sig & tänkte visa upp lite bilder på hennes "Tyra Banks lugg" ;) Fett fint! Just nu så är jag hemma & jag är vrålhungrig, mami är på jobbet:/ mamma & pappa har typ bråkat, så läget är rätt spänt..meeen de ordnar sig! Tkr synd om mamma, hon förtjänar bättre än de här! pappa är dryg & elin jobbig. Själv håller jag mig undan för att inte förvärra situationen;P Nu tänkte jag snart äta lite & sen kolla igenom No:n:) Lägger upp några bilder från MacDonalds (låter mysigare än Donken) x) Pusss
hihi, Mikaela & Clara bäbisar:)<3

Mikaela, The new Tyra Banks' for sure;)<3

Jag känner mig Så himla mogen asså! x) Julia i bakgrunden:)

I Love this dress! Men den känns för mkt sommar såå får vänta tills jag kan anv den:/ På tal om inget x)
Kisses & Hugs

Booring

2009-11-12 - 11:04:25
Heej. Bloggade inte igår meen asså vet att de är en uttjatad ursäkt men va Sjukt trött, särskilt på plugget! Jag har varit på en körkorts kurs grejsimojs, de tog typ tre timmar & va rätt jobbigt:/ Meen just nu har jag håla & tänkte snart kanske dra ner till Almedagsbiblioteket, ta en Chaiii & plugga lite, MYS ;)

De blev McDonalds ist, inte lika mysigt men ändå gott (a) Har kommit fram till att jag i stort sett kmr vara pank på Julen drf att jag har hittat så mkt saker som jag vill köpa..till mig sj x) hahahha, de där lät lite halvt ego..Men iaf x), man blir så j*vla sugen när man går på stan, de är helt sjukt! Vill ha en ny tröja..elr ngt iaf..vad som helst! :) Puss
Kisses & Hugs

Fars dag! :)

2009-11-08 - 17:46:27
Idag är de Farsdag & vi har firat pappa m. kaffe & prinsesstårta, yammi :) Förutom det har jag pluggat litegraann & kollat gamla bilder, de va helt okej! Igår såg jag, som jag nämnde i ett tidigare inlägg, en skräckfilm med eliin, tänkte lägga ut en trailer idag så ni får se;) Kan säga såhär att filmen va lite knepig i början men riktigt läskigt, men man förstod allting i slutet..Filmen va iaf sevärd & den är under genre skräck men den passar lika bra under thriller, trailerna är inte så jättebra men filmen är det iaf:)SE DEN! Pusss
Muums (a)


Trailer till filmen "The uninvited" :)
Kisses & Hugs

Mina älskade tussinusser=)<3

2009-11-07 - 18:14:29
Heeej. :) sry att ja inte skrev igår, meen jag va sjuukligt trött;P igår så va jag på stan med Clara, Mikaela, Lovisa, Bea & Malin:) Mikaela & Lovisa klippte sig oxå & de blev jättefiint! Mikaela passar sjukt bra i lugg & jag håller med Clara om att hon ser ut som den vita versionen av Tyra Banks ;) Idag så har jag tagit de lungt, pluggat litegrann, testat kläder (inkl skor) & dagen ska avslutas med pommes frites fläskfilé och en skräckfilm med Elin:) "The uninvited" hette den typ;P Lägger upp kommentarer om filmen senare:)Lägger upp lite bilder på Några av alla mina husdjur genom tiderna, dom som vi har kvar idag är Poppe, Wilma, Zelma & Gustav<3 Pussss
Min älskade Poppe, som 1åring:)                                              Lilla Zelma är fort. Beebis:)

haha, Gustav är den röda katten & är idag 12 år:)             Några av alla dem kaniner vi haft x)

Wilma som liten bäbis, idag är hon 4år:) Lajsa är tyvärr död:(<3

Kajsa & Gustav som små:) Kajsa är tyvärr död idag:'(           Gustav idag, är världens socialaste katt:)




Kisses & Hugs

Ledig torsdag:)

2009-11-05 - 20:53:22
Idag så har jag skrivit klart min engelska & kollat liite på spanskan:) sen har jag varit en sväng i stan & köpt nya lösnaglar, jag funderar skarpt på att färga håret faktiskt med;P Nu sitter jag hemma & lyssnar på musik, jag tror att jag har lite för många kläder för mitt eget bästa faktiskt..för jag vet inte vad jag ska ha dom ngnstan o jag vet aldrig vad jag ska ha på mig:/ de är aasjobbigt, men jag gillar kläder..& skor dårå (a) Imorgon blir det nog stan en stund med I guess:) Pussss
Kisses & Hugs

Byteshandeln & Café <3

2009-11-04 - 19:44:02
Haallå gullungaar. Idag så har jag varit på stan med Lovisa, Clara, Pia och Mikaela:) de va kul, först gick vi till Choklad affäreen, där fikade vi med chailatte och godis bitar, för mig blev de varm choklad och choklad bitar med ;P vi blev kvar vid cafét rätt länge & de va jättetrevligt:) Laddar upp lite bilder nedan. Sen gick vi en liten stund på stan och tittade, jag hittade faktiskt inte så mkt som jag var sugen på att köpa, var ganska sugen på ett par skor som va väldigt fina men jag struntade i dom..mest pga av att mami har total damp på mig pga av mina skor, hon säger att jag inte kmr få pengar i julklapp för att hon vet att jag kmr köpa skor för det sen:( ÅH vad jag blir arg..jamenar..de är ju ändå mina pengar..HALLÅ, jag måste ju få köpa vad jag vill för mina egna pengar utan att hon ska bli sur! Sääkert bara för att hon är avundsjuk på mina skor..förresten ska jag ha utrensning bland mina skor idah, vet att de är psykat men mina fötter har krymt så alla 38:or som jag har är WAAY to big:/ nu har jag ju lixh 36:or :) ska bli sorgligt att säga adjö..hahaha skojja bara, såå obsessed är jag inte..dom får skylla sig själva! ;) Förresten så bytte jag en kjol från HM divided idag med min syster, jag fick 2 asfiina kjolar från GinaTricot för de & en klocka:) Pusssssssssssss

Jag & söötaste Loviisa:)<3

Naaw söötnosar, Mikaela, Clara & Pia:)<3

Lovisa touches my heart..naaw mitt snuttegull:D<3

Skååål från mig till alla er..HAHA (a) ;)

Jag & Lovisaa igeen;)<3

En bild på mina nya lösnaglar, min nya klocka & min..x) nya ring:)
Kisses & Hugs

Earth Song & my cute shoes:)

2009-11-02 - 21:51:26
Som jag nämnt tidigare så har jag & company, varit & sett "This Is It" med Michael Jackson, och de va asmkt grym musik, den här låten är så sjuukt bra så va tvungen att ladda upp den, enjooy! :) Pussss


Dom här skorna tänker jag köpa imorgon:) tkr dom är fett söööta<3
Kisses & Hugs

Världeens finaste låt:)

2009-11-02 - 18:05:13
Hääjj, idag har de varit skola & tjaa..de va tråkigt as usual. Men efter skolan så gick jag, Clara, Lovisa och Mikaela på stan, jag hitta ett par GRYMT söta skor som Ska inhandlas! :) meen en sak som stör mig är att jag inte hittar så mkt kläder i affärerna, de känns så mkt fest stämning över alla kläder, bara paljetter och glitter vart man än tittar, SJUKT störande för den som gillar mer mjuka snygga klääder som inte är för mkt party stuk på:/ men jag klarar mig, bara jag får mina skor im:) Låten nedan är SÅ SJUKT BRA, men de tyckte jag inte från början men min syster Elin lyssnar på den jämt så jag har fastnat på den totalt & nu är jag såld (a) Pusssss

Älskaar den här låten, såå himla fin<3 Elins fel att jag fastnat på den..!:)
Kisses & Hugs

Creperiet & Claras kväll.

2009-11-01 - 17:54:50
Heej, sry för att jag inte skrev igår, men jag orkade nt, kom hem sent. Igår firade jag, julia, pia, malin, mikaela och lovisa, Claras födelsedag:) Vi samlades hemma hos Clara & flummade litegrann, sen åkte vi in till Creperiet. Där åt vi crepês med fyllning o de va väl inte direkt jättegott men efterrätten..va Grymt God! ;) Clara fick även öppna sina presenter vid maten & jag hoppas att hon blev nöjd:) Efter maten vandra vi vidare till bion, där såg vi "This is it" en film om Michael Jackson, de hade säkerligen blivit en succé om konserten fått bli av, men tyvärr gick han ju & dog innan:/ de blev med andra ord mkt härlig musik efter maten! :) Som avslut tog vi taxin hem till Clara & där tog jag, Julia och Clara lite te och mös i soffan, bra avslut! Dom andra va tyvärr tvungna att åka hem innan:( Kl 00:10 åkte jag hem, så de blev en lång men trevlig dag;) Laddar upp lite bilder från kvällen:) Pusss & ha de gött! :)

Innan jag åkte till Clara:)                                       Jag & Clara:)<3

Jag & Lovisa:)<3

Clara & Julia på Creperiet (restaurant) :)<3

Pia & Mikaela, gullungaar :)<3

Clara öppnar presenter:)

Maliin skrattar;) De va grymt mysig stämning på Creperiet för övrigt:)<3

Lovisa & jag, vet nt riktigt vad jag stirrar på..menmen;P

You can never be safe..anywhere..at Halloween;) hahaha;D<3
Kisses & Hugs
RSS 2.0