KG! <3

2011-10-10 - 19:43:16
Nu är jag tillbaka igen, för att berätta min underbara "nyhet" som tack vare facebook inte längre är en nyhet ;) xD jag har en BIL!!! =D Världens finaste volvo 850, hur fin som helst! KG heter han, KG Eriksson för att vara exakt, och han är lite smågay för mamma har köpt en rosa rattmuff åt honom ;) nejmen seriöst så har det verkligen skapat motivation att börja köra och satsa på körkort igen, min motivation har varit rätt kass senaste tiden men nu är jag på G igen =D Idag var jag på gymmet med Omid, Lissan och Sandris, härligt att få springa litegrann, känns som år sen nu ;D Tänkte lägga upp en bild på lilla KG och sen dra ner! Ha det bra! =)

Kisses & Hugs

Esperanza.

2011-10-03 - 22:07:42

En el otro lado de la ventana, nada es imposible, no hay límites.
Kisses & Hugs

Kiitos och andra skojsigheter på vift i Helsingfors!

2011-10-03 - 19:14:29
Asså undrar om det är normalt att vara såhär trött efter en "mini semester" hmm..tror inte det allså! Har precis kommit hem (igår) från en kryssning till Helsingfors med pappa,mamma & David, har haft så sjukt mysigt men har lyckats med att släpa på mig en förkylning i samma veva ;P TYPISKT! Har både badat, shoppat, myst runt i Finland och haft det trevligt, Finland var faktiskt mycket finare än jag trott och David var lycklig då många skyltar och liknande fanns på svenska ;) hahah ;D Gammeldags som man är så trodde jag faktiskt inte att de skulle ha typ Monki och Starbucks i Finland men titta där va fel man hade ;) Mysigt var det iallafall =) Sen på hemvägen så blev det en sväng förbi Täby C och sen en fika hemma hos mammas och pappas vän Stickan =)

Idag har jag levt på Te och halstabletter hela dagen lång och så lär det väl bli imorgon med antar jag, jädrans förkylning å kosta pengar ;) haha, nejmen just nu vill jag bara bli frisk igen! =)

Puss!

Kisses & Hugs
RSS 2.0