Eftersom du är en guldklimp så måste ditt hem vara en guldgruva, soyouknow!

2011-08-27 - 21:35:38
Hej! Idag har varit en så galet händelserik dag, på många sätt ;) Eftersom att jag och min puss gick upp så tidigt så har vi hunnit med as mycket! Jag har både varit på slite marknad, cyklat tandem, pluggat all matte & svenska, gjort grönsaksdipp, och spelat lite spel ;) Nejmen de känns skönt att vi hunnit med så mycket idag, det har varit en asgrym lördag =) Eftersom att det inte fungerade med campingen så hann vi med mycket annat istället =) Det var så sjukligt läskigt med den där tandemcykeln!! Gosh! trodde de skulle va enkelt, haha, att jag skulle kunna sitta där bak medan David trampade som ett djur, och inte göra ngnting men icke-san-icke ;) xd hahah, glömde bort att säga åt david när jag skulle sätta mig tillrätta på salen så slutade med att jag satt längst ut på sadeln med fötterna i luften och skrek hahaha, (stackars david) det var riktigt kul iaf =D Har verkligen gått in för det där med nyttiga månaden så känner mig riktigt stolt när jag kan säga att jag faktiskt LYCKADES med att sitta bredvid min älskade gottegris david larsson medan han fläskade i sig en påse godis och jag åt endast (lägg märke till endast!!!) en 86% mörkchokladkaka, jag är så gosigt bra allså =D Jaja, måste tillbaka till grönsaksdippen och guldklimpen där ute i köket! =) Förresten ska jag på kräftskiva i motala nästa fredag så kan längta till det medan skolan passerar och fyller livet med läxor och oviktigheter ;)

Ha det bra!

yummi!
Kisses & Hugs

Love is my only reason.

2011-08-25 - 18:29:05
Jag och min älskade David tog en fika i solen i mitt fina lärbro dagen innan skolan började =) Hur mysigt som helst! <3






Kisses & Hugs

Lyckorus!

2011-08-25 - 18:15:52
Hejhopp! Tredje dagen i skolan nu och det går riktigt bra, kan knappt förstå att det är mitt sista år!! =D bara tanken är grymt skön! Dock har jag redan fått läxor och prov nästa torsdag men det är chillapril! =) När jag kom hem idag hade min underbara fina David köpt en plattång och en conditioner till mig i "skol start present" blev så sjukt glad, han är helt underbar!! =)<3 Så imorgon blir det till att platta håret ;) Just nu har jag & tjejerna "nyttiga månaden" så äter inge godis, chips, läsk eller onyttigheter, är helt chockad att jag inte märkt ngn speciell förändring i humör XD iofs..har det ju bara gått tre dagar hahaa, men detta lov har gjort mig helt beroende av sötsaker så borde komma en riktig humörsvängning fram snart =D Just nu totalt lever jag på te i olika smaker, chai är definitivt det bästa! Jag längtar till hösten, mysiga koftor, te och levande ljus!

Hoppas ni har det finfint! =)




Kisses & Hugs

Första dagen, sista året.

2011-08-23 - 22:11:29
Hejhopp!

Igår åkte jag och Lovisa hem till Clarre och fägade hår & fnissade så det stod härligt till! Det tog oss drygt 4 timmar, xD Bästa kommentaren stod Lovisa för när hon först frågade mig hur mycket klockan var och jag svarade halv nio, Lovisa ser chockad ut och säger "Då gick det ju balle fort!!" och jag frågar "jaha, när började vi färga håret då" Lovisa svarar "jag vet inte" man ba OKEY lovisa! =D så fort gick det liksom ;) Hursomhelst så började skolan idag så jag och Clara fixade lösnaglar imorse (!) Fyfan är min enda kommentar, jag har varit handikappad hela dagen idag x) så bokstavligen slet av dom när jag kom hem ;D Jag har inhandlat ett par nya öronhängen och ett nytt halsband idag och dessutom tog jag en fika med min finaunderbara davvi =) Var och lunchade med tjejerna på ett nytt ställe som tydligen heter "solsidan" idag, jättemysigt att få luncha ute i solen efter en hel sommar med jobb inne i en lokal =D Imorgon börjar jag dock med matte C så lika bra att jag bumsar i säng snart =/ snacka om att skolan går pang på rödbetan nu i trean, mitt scema är som taget från helvetes portar =O kommer förlora all min fritid (och mer därtill) så om ni hittar mig tältandes i skolkorridoren i trasor och gropar under ögonen så bli inte förvånade, det är så mitt närmsta år ser ut x(  haha! Tänkte bara tillägga att jag hade en sjukt fin dag igår och iförrgår med Clarre och Lollobollo igår, vi åt fruktsallad och popcorn och såg lite på "sagan om ringen" det var jättemysigt! =)

Ha det finfint!


tre tjejer med helt olika smak? =D Jag köpte dock endast en toning så det blev inte mycket
skillnad alls men det gör inget för jag är otroligt nöjd med min hårfärg som den är =)















mina nya öronhängen =)
Kisses & Hugs

Osammanhängande och manligt.

2011-08-18 - 21:59:02
Hej!

De va ett par dagar sen jag bloggade nu så tänkte att jag gör en liten uppdatering! ;) Har varit lite upptagen senaste tiden med jobbet och igår hann jag t.o.m med gymmet, det gick faktiskt bra med tanke på mitt träningsuppehåll! Sprang 5,5 km och är otroligt nöjd med det =) Imorgon är det tänkt att bli knytkalas med mina små finingar, så imorgon åker jag hem efter gymmet och bakar någon god dessertpaj (förhoppningsvis blir det så ;) ) hahha =D Skolan börjar på tisdag och har lite blandade känslor angående det, ska på ett sätt bli kul att börja trean och träffa mina kompisar varendaste dag ;D men samtidigt så aa..det är ju skolan vi pratar om och det betyder plugg & stress på hög nivå, såå som sagt mixed emotions ;) Idag har jag hunnit med både att jobba, träffa Omid en stund och shoppa runt på Ö&B hahha xD och gå ut och äta med David och familjen =) hahaha, min pojvän är så underbart söt, han ligger just nu på sängen i bara kalsonger och läser bilsport som en riktig karlakarl! That's ma maan! ;D va tvungen att flika in det xD Livet är underbart! <3

Pusselipuss

heta bilder på höög nivå ;) <3

Kisses & Hugs

Pussens kottefarm!

2011-08-14 - 22:31:55
Både jag och David har drabbats av den omtalade "lärbro pesten" haha ;) dvs förkylning och hosta som vägrar ge med sig, måste vara dessa lärbro-vindar som sköljer över hela lärbro med smuts och smittar allt i dess väg ;D för "varenda gång jag är i lärbro så blir jag sjuk!"  enligt mina föräldrar ;) iofs är ju mina små päron bra på att få för sig saker eller hitta anledningar varför jag och pussen ska vara hemma på klinten meen..ändå! =D Hursomhelst så är vi båda förkylda och har därför spenderat vår dag här, i de sjukas län, lärbro ;) vi har haft en mysig dag endå, men jag tvingade ställa in min träff med Lovisa eftersom det kändes dumt att smitta ner henne också =/ jag och david gick runt lite i hans trädgård innan vi gick in och spenderade dagen på hans rum =) Vi gick ut för att jag såg något litet brunt röra sig på tomten så vi förstod att de va små igelkotts ungar och gick ut för att se på de små rackarna och sååå söta de va! jag stendog direkt, så underbara små dunbollar! =D Tänkte visa er lite bilder =)

Hoppas att jag blir frisk snart så jag kan börja med mitt stora favoritintresse igen, nämligen UMGÅS (& prata!) med mina vänner! För David kan jag umgås med även om jag är förkyld eftersom att de alltid är han som smittar mig (den jäveln!) =D <3























Kisses & Hugs

Omme den pratglade fiskaren från norr.

2011-08-12 - 21:53:31
Hej! Idag efter jobbet så träffade jag upp min käre gamle vän Omme och vi gick på stan och tog en lång fika, det blev en chailatte från Waynes, lovely! Vet inte hur länge vi gick runt och pratade men det var verkligen behövligt, vi har inte pratat på sjuktlänge, när vi hade gått omkring och pratat en stund och Omme hade köpt en present till sin syrra så träffade vi på Malle mitt i allt =) Vi gick ner till hamnen med henne och pratade på som små kackelhönor ;) Trevligt med lite socialt umgänge, det känns som att de va länge sen jag fick prata ut! =) Min puss David åkte hem tidigare idag så jag tänkte ta bussen hem till honom imorgon, han har lockat mig med igelkottungar och äpplepaj... så jag tar tidigaste bussen imorgonbitti!! hahah nej tänkte (faktiskt) jobba först ;) =D Har hursomhelst haft en sjukt trevlig dag med Omme idag, och vi har bestämt att det ska göras om snart igen! =)



Pusselipuss!




Tre bilder av mig och mina nya öronhängen! =D






Kisses & Hugs

Girls just wanna have fun.

2011-08-09 - 16:54:25
Tycker det är så roligt att varenda gång David ska kolla vädret på sin nya HTC tlf så slår det alltid fel, haha ;D Igår så stod det att det skulle bli regnigt hela dagen idag, blev därför lite chockad men väldigt glad när jag vaknade till att solen lös in genom fönstret =D Är sjuk idag så valde att stanna hemma för att vila upp mig lite =/ men idag är det min och Davids elfte månad tillsammans, så ikväll blir det nog ut och äta och se lite på medeltidsmarknaden trots det =D Kan knappt förstå att nästa månad har vi varit ett par i ett år, det är helt galet! Är världens lyckligaste! Idag har "girls just wanna have fun" ekat i hela huset för jag bara älskar att lyssna på den låten när jag sminkar och fixar mig, den är så härlig och taggande =D

Puss!











Solen lyster på vår 11månaders dag, nothing can separate us <3

Kisses & Hugs

Mary the man.

2011-08-08 - 21:15:30
Sitter här hemma på högklint åter igen efter en härlig helg i lärbros slum ;) haha =D Har lyckats släpa på mig en förkylning som håller i sig så just nu går jag omkring och pratar som en man =( David kan dock inte motstå mig ändå ;) vet dessvärre inte om jag ska se det som ngt positivt eller negativt ;) =O hahaha =D har haft en mysig helg i lärbro trots det, jag tror seriöst att jag kmr vakna upp med en snopp imorgon efter denna manliga helg!  jag har kört fyrhjuling med David OCH spelat dataspel där man dödar massa gubbar, på samma dag... det är inte okej, ;)

Vi åkte hursomhelst med fyrhjulingen till Hide och "badade" eller snarare doppade benen hahah ;D de va så kallt i vattnet och låggrunt så vi gick en bit och sen ångrade vi oss, badkrukor som vi är ;) hahaha =D Vi har iaf näästan badat i år, de måste väl vara bättre än inget ;)

Fika är btw inbokat med Omid denna vecka, vi har inte setts på aslänge så nu va de fasiken på tiden bestämde vi (d.v.s jag) hahah ;D Har haft en as härlig sommar och imorgon firar jag dessutom elva månader med världens underbaraste kille, är så lycklig! =') Det enda som tynger mig just nu är att skolan snart börjar men på ett sätt ska det bli skönt att komma in i rutiner igen =)


Pusselipuss!

















Kvällen avslutades med världens godaste saffranspannkaka! =)
(eller som Davids pappa säger "Saffrenspannkake med kaffi) ;) haha =D



Mina nya skor! (BTW) ;)


Kisses & Hugs

Utgång!

2011-08-04 - 22:32:33
Hejhopp! Min kamera har legat hemma hos Matildus sen förra utgången i helgen därför har jag inte uppdaterat ngt om förra helgen ;) Som sagt så gick vi på krogen förra lördagen och jag hade helt galet roligt! =D Först skålade vi på min vodka hemma hos Matilda sen träffade vi upp Christoffer och begav oss till hamnplan, jag beställde in en Sex on the beach och en tequila sen dansade jag stjärten av mig tillsammans med Matilda, Christoffer och Sandrus, det var riktigt roligt! =D Måste göras om inom en snar framtid =) Me gusta mucho!

Lilla Malle 2 har fyllt arton så snart ska hon firas också! =D Då blir det äntligen ett tillfälle att träffa alla söta tjejor igen, lovely! =) Har varit och fikat med Clara i måndags också, det blev två linnen som kom med hem ;) höhö ;) Det blir alltid shopping när man går på stan med Clara, undrar varför ;) XD Dessutom har mina två skor från Nelly kommit, gillar dom faktiskt fastän jag va lite skeptisk i början ;D


Pusselipusspuss!



Bilder ifrån helgen, matildus poserar as usual ;)





lilla Marie Elise står lite blygt full i ett hörn, lovely!

















Kisses & Hugs
RSS 2.0