Film myspys :)

2010-10-31 - 00:16:21
Hej babies.

Snabb uppdatering idag :) Har varit med älsklingen hela dagen och nu är han hemma i rummet bredvid (haha) tsm m. min syster å hennes pojkvän och mig också ;) men vi ser ju skräckfilm sklrt nu på Halloween så dt blev väldigt läskigt så jag fegade mig lite å gick ner och tog bort smink, hehe (a) :D men ska in dit nu igen! (God help me) vi har typ sett "Instängd 2" och nu ser vi "Genvägen" men måste skynda mig in dit nu så inte david är där ensam x) haha känner mig lite elak ;) men aja, ha det bäst!

Pussss

Bästa låten! :)
Kisses & Hugs

A taste of summer.

2010-10-29 - 13:41:13
Hii there people.

Nu sitter jag hemma framför el ordenador och försöker plugga men det går åt skogen så lyssnar på musik ist (as usual) hehe ;) Kl 7 ungefär så kmr david hit, tills dess måste jag försöka få ngt gjort i plugg väg och så måste jag, jogga och duscha och städa mitt rum (som ser ut som dagens svinstia)

Dagens humör: glad å spallig =)
Dagens mående: prima! men lite seg ;)
Dagens borde: städa & plugga framförallt.
Dagens smink: naturligt, men framåt kvällen tänkte jag sminka på lite :)

Dagens planer:
lite plugg, jogga, träffa David =)
Dagens vill-ha: hmm..vinterjacka och en kokbok haha ;)
Dagens beroende: återfuktnings creme och läppbalsam (a)
Dagens tråkigaste: PLUGG! :(

Dagens superlängtan:
träffa mina vänner å david, samt myskväll m. syrran på lördag <3
Dagens låt: "Du kom som en ängel" m. Fonky Fresh
Dagens roligaste: Lovisa stengård med sin underbara humor ;D
Dagens fundering: "hur ska höstlovet räcka till för alla de saker jag vill" (haha det rimmar t.o.m) ;) x)
Dagens depression: tiden går alldeles för fort!

Lite sommarminnen!


Skolavslutningen :)



Mikaela, Clara, Lovisa och jag var i stan & åt glass i somras =)
Vart tog sommaren vägen? :S

Linda när vi var och badade =D så härlig bild!










Linda, Fredde å Elin =D <3

Elin på restaurant Celine =)









HAHA <3

Dagens fråga: Vad gör Elin? =) haha :D




Kisses & Hugs

Lite Höstlov =)

2010-10-29 - 00:48:53
Hii 

Idag så är det redan torsdag och det är helt sjukt så fort tiden går! =) Det har varit en ganska lugn men ensam torsdag, men ibland är det väl bra att vara lite ensam också antar jag :) Jag har inte uppdaterat så mkt senaste tiden så kanske skulle berätta vad som hänt =) Jag har varit tsm med min prins nu i ungefär en månad och allt känns underbart på den fronten, han är hur fin som helst<3 igår va vi ute å käka på "Joda" och det var jättegod mat, jag åt grillspett =) sen var vi inne hos min stackars mormor som varit med om en bilolycka :( men eftersom att david alltid ska vara så rolig så fick vi världens skratt anfall & det blev lite pinsamt ;) haha ;D men problemet med att vara kär är att man ändrar sina matvanor totally! för det finns inget som är så mysigt som att gosa ner sig i sängen å äta godis med den man älskar..men det får bli gymmet senare i år ist! ;) haha ;D

hursomhelst snart kmr linda ner till öin så det ska bli jättekul, har alltid så kul med henne! vi har varit vänner i snart 10 år och ses alldeles för sällan så de ska bli kul med besök =) men så måste jag inplanera en pluggdag och jag antar att det får bli imr, sen ska jag hitta på ngt med tjejorna ngn dag tänkte jag och sen ska jag va med david med, så mitt schema är fullplanerat med massa ruliga saker =) (eller tjaa..pluggdagen anses inte som ngt spec lockande men vene hur mkt som kmr bli av utav den heller) haha ;P Förresten ska jag hämta ut glasögon på måndag, det ni! ;) men kmr bara ha på mig dom medan ja övningskör och under lektionstid =) Nu drog klockan iväg rejält..men Sov så gott!! =)

Love M.

älsklingen på restauranten vi åt på igår =)<3

en bild på mig och linda=) hand i hand genom livet! <3

Prinsen<3 (med min ring på näsan) ;) haha ;D
Kisses & Hugs

Snabb uppdatering :)

2010-10-26 - 16:12:16
Heej* typ tusen år sen ja uppdatera känns de som :S sry för dt, ska försöka bli bättre men dt är svårt ibland då tiden nt räcker till :) Nu har jag iaf höstlov!! så underbart grymt skönt :D fast har nt blivit ngt plugg alls ännu, och borde verkligen kolla på franskan å matten(!) framförallt matten:S Vad har jag gjort än så länge mina lediga dagar då! Hmm..jag har varit med David..och tror faktiskt att det är den enda jag har gjort, haha :) Fast det har varit mysigt:) men tänkte planera in ngt med mina vänner oxå, jag å Lovisa håller på att försöka organisera ngt under höstlovet tsm med alla flickor =) Nu sitter jag och väntar på att min prins ska dyka upp på sin vita häst! ;) (dvs blåa bmw) ;) höhö* men ha det bäst människor !! :)

Pusss!!

Kisses & Hugs

The Blair Witch Project

2010-10-08 - 21:01:08
Hii there again*

kom just på att ja glömde betygsätta filmerna jag såg hemma hos David fastän ja skrev att ja skulle göra de så tänkte lägga upp en trailer på en av filmerna samt betygsätta den :) filmen är "The Blair Witch Project" :)

Pösss

Okej, eftersom att mina förväntningar på filmen va rätt höga innan ja såg den så blev ja rätt besviken. Inte alls lika mycket creepy detaljer som ja trott. Den handlade om massa ungdomar som va ute i en skog för att forska om en häxa som sägs ha bott i skogarna, borde kanske tilläga att filmen är baserad på en verklig händelse då ett par ungdomar på riktigt oxå försvunnit i skogen efter ett forskningsarbete om häxan och de hittades aldrig..DET är däremot läskigt :P de roliga va de att när David och ja såg filmen så sa dom typ "OMG did u here that!?" och alla va jätterädda i filmen men vi spolade tbx hundra ggr utan att höra minsta knyst xD och dst så typ skriker dom att dom är förföljda och "Did u see that!?" och man ser seriöst ingenting förutom träd och kvistar, lite störande för annars hade de varit SJUKT läskigt ju :P men kanske tur iofs :) men hmm..iaf sevärd men inte jätteläskig, helt lagom om man tänker på att den är verklig blir de mer läskigt =)
Kisses & Hugs

Just another day :)

2010-10-08 - 20:34:20
Heej!

Idag så har det varit vanlig skoldag, vi slutade tidigt och jag och Omid gick med vår utbytesstudent Marina och en annan utbytesstudent som heter Elise och köpte godis och sen satt vi utanför typ 100 år och snackade, hahah jag och Omid har sagt att vi måste fan vara stamkunder på ÖB nu för vi har varit där och köpt choklad tre dagar i rad nu:S inte en bra vana xD men nu får de vara bra! ;) haha=D men det blev en ordentlig (& rolig) engelska träning iaf ;) haha ^^ jag har oxå hämtat ut mina nya skor på posten idag, dom är sjukt fina och as sköna så nu är marie glad =D annars har det inte hänt så mkt idag, dagarna går alldeleees för fort! :( vi får se va som händer imr! =)

Pöööss

jag och några av mina flickor :) <3


Kisses & Hugs

Jag & Hulken.

2010-10-07 - 23:37:19
Heej.

Idag så har det varit en sjukt låång dag och eftersom att vi nu är inne i oktober så är de riktigt kyligt ute med, i skolan är de mkt plugg men tack vare alla underbara människor man omges av så kan man stå ut!<3 Har rätt mkt plugg till vecka 42 men kan ändå inte låta bli att längta till dess för då kmr min varma vinterjacka hem och jag slipper frysa, så de ska bli helt underbart! =)

Igår så träffa ja David igen, vi va uppe på ngt museum grej för ja va tvungen å kolla speglarna där, dom har typ AS-roliga speglar där man blir fet å sjukt smal och u know, allt såntdära;) men de va ngn företagsgrej där så vi fick strosa runt innan dess ;P haha och de va sjukt kul för när vi satt å spela spel (inne på museeumet) så sa jag (som jag alltid gör) "BALLE" när jag förlorade (vilket FAKTISKT hände ibland, he-he) sen kom de fram en tant å fråga vem som svärde och då hade ja lust att lite försynt peka på David som satt mittemot men tror att hon fatta att de va jag då

A) jag såg extreeemt oskyldig ut som jag Alltid lyckas så bra med (vilket skämt.)
B) David lär förmodligen (& förhoppningsvis) inte ha fått min pipiga kvinnorröst för ett par minuter(eller?!).

Med andra ord va ja ganska avslöjad så ja fick le lite till svar och så fortsatte vi med något siffer-spel med tärningar, och grejen var den att jag hela tiden fick sexor(!) typ fyra ggr på raken fastän jag kastade olika hela tiden. Jag fick det iaf sjukt mkt under spelets gång så ja ska lixh till att uttrycka min irritation (med tanke på att spelet gick ut på att man skulle få olika siffror varje gång, typiiskt min tur) iaf vart va jag..juste..(jag börjar om) jag skulle just till att uttrycka min irritation över att ja bara får sexor så när tanten går bara liten bit däifrån säger jag "Men BALLE, JAG FÅR JU BARA SEX HELA TIDEN" hahaha, sen insåg jag vad jag hade sagt och bara "ojdå" hahah =D Efter ytterligare en massa roligheter så beger vi oss av te ett fikaställe då både David och jag behövde varsin dricka och ngt mumsigt att mumsa på (gulligare uttryck får man leta länge efter) hehe ;) såå vi gick in på Hedbergs och upptäckte att vi va helt ensamma på undervåningen, myspys =) Iaf, ja åt upp lite av min kladdkaka (som jag sklrt beställde) och orkade inte kanten för den va sjukt hård så hahahaha =D ni som känner mig vet nog vad som händer nu ;) med tanke på att ja inte pratar Så Speciellt tyst (a) hö-hö så råkar ja vräka ur mig typ "SHIT VA HÅRD DEN ÄR" hahaha :D så jävla klockren ;) jag tänker inte på det utan fortsätter med "ÖPPNA MUNNEN DAVID, DE ÄR BARA ATT TA EMOT" hahaha, sen kom ja lixh på vad jag sa och då blev de rätt roligt =D men David åt iaf upp min kant, de är huvudsaken ;) XD sen följde ja med David te bilen å sen drog ja hem, =) mycket treeevlig dag :) Hoppas ni haft en lika finfin onsdag. Pusss

Här inser vi att vi har hittat vårt drömhus, denna stuga från 1600(eller
va det 1700-talet?) passar oss utmärkt ;) hahah, snacka om låga krav :P

Värsta osköna sängarna! förstår inte att folk hade så mkt barn..men de
fanns iofs kanske inget annat att göra om dagarna HAHA ;) :D

Den här stilen passar mig En Aning bättre ;) tror de va 1900-talet,
minns ej exakt men...skön fåtölj iaf ;) hö-hö =D

Hmm tkr David skulle passa ganska bra i rollen som hemmaman..tänk
er honom i de blåa förklädet..mumma! HAHAH :D ;)

hahahaha, inga kommentarer :P

jag å Hulken ;)hahaha <3 (vi är i fettospegeln, kolla mina vader!!!)



BLÄÄÄÄ jag som fetknopp :P (vafan gör david) :P





David porriga lilla hand tittar fram :P haha




och sen lilla jag på sista bilderna :) Hoppas ni haft en finfin torsdag sötnosar! :)

Kisses & Hugs

Så duttig så ;)

2010-10-04 - 22:42:06
Heej snuffisar^^ idag så har Marie varit i skolan hela dagen och typ dött av trötthet! Vi har haft oförberett prov i trafikkunskap och har seriöst ingen aning om hur dt gick än så länge :/ I helgen har jag varit hemma hos David från lördag tills söndag och bara myst massor :) vi har sett tre filmer "Blair witch project", "Paranormal activity" och "I love you Philip Morris" :D den sistnämda tyckte inte david om då de är en gay film m. Jim Carrey xD hahah =) sen hörde vi massa roliga klipp från "Busring.se" sjukt kul! =D DESSUTOM vet ni vad!! jag har inte shoppat på JÄTTELÄNGE, är så sjukt stolt över mig sjl :D iofs har jag beställt hem en jacka och ett par skor som kmr om 3 veckor men det räknas inte! :) ja är så duttig ;) just nu måste ja gosa ner mig i sängen för ja dör av sömnbrist annars, men see ya tmr =) ska betygsätta filmerna imr men måste really sleep now =)

Pusspuss

Här har ni mig och litegrann av dagens outfit ^^
Kisses & Hugs
RSS 2.0