Pepparkaks bak!

2010-11-29 - 23:06:19
Men hej igen!

Tänkte bara lägga upp lite bilder ifrån årets julbak då vi gjorde pepparkakor & lussebullar, jag och David gjorde lite pepparkakor som blev..fina(?) hahah ;D dom blev lite missbildade men charmiga dock ;) Resten av fam. Drugge var flitiga med bakandet och dt blev hur mkt pepparkakor som helst, mumsi! =) Lägger upp lite pics,

Love








Kisses & Hugs

Badmys i vintertiderna!

2010-11-29 - 21:26:54
Heej* idag har dt snöat hela dagen, men dt är bara mysigt tycker jag trots att dt är typ iskallt =) Skoldagen gick fort och sen blev dt raka vägen hem för att äta lite och ta en sväng m. hundarna :) Åh vad jag älskar julen och vintern, den är så mysig särskilt när man har en 40 grader varm badtunna att doppa sig i =) David den galningen sprang upp och rulla i snön och sprang tbx, haha det hade jag aldrig gjort kan jag säga :P ! =) Det är inte bara Lucia som nalkas oändligt massa prov närmar sig oxå :( det känns tråkigt nu när man vill ta det lungt och njuta av mysigheterna runt jul =) På onsdag ska jag förmodligen träffa min älskling igen iaf, ngt att längta till =) Ha det bäst!

Puusss



åh vad jag älskar denna bild (& denna man) ;)<3



hihih..mumsi (a)
Kisses & Hugs

Första snön & första advent ;)

2010-11-28 - 19:07:38
Hej darlings.

Första advent idag och det har varit supermysigt =) igår bakade jag och david pepparkakor och så har vi varit en sväng te stan och kollat =) jag köpte en ny choklad kokbok (a) haha ;D kmr bli mitt nya obession ;) Det är så sjukt fint ute, massa snö som täcker marken och massa ljus och vi har satt upp advents julstakar =) Igår så badade vi dst balja och det tänkte jag och David göra nu också ;) lite julmusik hade varit på sin plats också men det får vänta :) jag och David har spelat vårt bil tv spel också, haha kan erkänna att jag blev en stolt 12:a (av 12 spelare) ;) haha men datans gubbar är för bra för mig x) och David har dt fan i blodet :S hahah men dt är bra då kan han lära mig lite senare :) ;) nu ska jag och sötnosen som sagt ut och bada, men ni får ha det så bra! =) Här kmr lite söita vinterbilder från klippan :)

Hejdå!






hahaha, mamma & pappa i vår .."badbalja"(?) ;D


Kisses & Hugs

Lovely.

2010-11-20 - 19:40:49
Hi there!

Mkt trevligt har inträffat i Maries värld på senaste tiden, b.l.a. så hade jag en jättetrevlig kväll igår tsm med massa trevligt folk, vänner å klasskamrater samt min pojkvän, tror vi var 15 pers sammanlagt. Vi var och åt på Tandoori ngn indisk restaurant och det var mysigt =) helt okej mat ;P jag åt ngn kyckling med yoghurt och kokos samt cashew nötter, de va mumsigt, sen drog vi vidare till bion för att se Harry Potter 7, den va riktigt bra! men filmen var uppdelad i två så man fick inget slut på filmen vilket var tråkigt :/ när vi sett klart filmen så gick vi vidare till Creperiet och jag och Sara delade på en efterrätts crêpes marängswiss, gaalet god! Sen drog jag och David hem te mig och nu ska han bo hos mig denna helg,  mina föräldrar är borta så då fick vi låna bilen och sådära så idag har vi varit och handlat mat och godsaker (a) ikv ska vi se på film "The Sorceres Apprentice" betyder "trollkarlens lärling" på svenska ;) vi firar vi 2 månader tsm också och det känns grymt härligt =) Nu tänkte vi hoppa in i duschen och sen hoppa in i chipsskålen ;) blir en mysig filmkväll :) förresten så rekommenderar jag er alla att se den nya harry potter filmen för den va riktigt bra :)

Ha det trevligt people!

Pöösss

Kisses & Hugs

Mys faktor på hög nivå!

2010-11-16 - 19:28:17
Nämen hallå där!

Dagen har gått fort idag & (jag tänker inte inleda med att jag beklagar mig över att jag inte uppdaterat på ett tag haha)  jag ska säga att det förhoppningsvis blir mindre plugg nu när advent nalkas, lr jaa..snart är här, lite mer ungdomligt sagt ;) Jag fick VG+ på min poesi inlämning vilket är helt sjukt då jag verkligen absolut inte lagt ner någon tid alls på den :S men tänkte iaf lägga in den idag =) (en av dikterna alltså) :P I helgen ska jag på bio & se nya Harry Potter filmen tsm med mina tjejer, några killar från klassen samt David, ska bli härligt! =) Dessutom drar mina föräldrar te sthlm på fredag så då ska David bo hos mig i helgen, så det ska bli väldigt trevligt =)

ÅÅÅH va mysig denna årstid är, fast december månaden är sklrt mysigare, det jag framför allt tänker på är dt mysiga mörkret och att det snart är dags för den underbara jul-handeln ;D finns det ngt härligare än att bara gå ut på stan med sina vänner och mys handla julklappar och sedan lite jul fika, sådär när det börjar bli mörkt och jul dekorationerna lyser upp skyltfönstrena...lät nästan lite poetiskt..hahah ;D Åh vad jag tycker att det är mysigt =)

Hoppas att ni får en trevlig vecka allihopa! Jag ska säga er att fastän jag har 100 000 prov så ska inte dt få förstöra mitt humör! Ha det bra! =)

Puuusss

"När solens stråle, når min ruta. Jag öppnar ögat för att njuta.
Snusandes på sidan av, ligger Han, så underbar.
Ljuvlighetens sanna yta, på hans kärlek, kan jag flyta.
Hans kyss är drömmen som blev sann,
Han är den som mitt hjärta vann.
Hans blick är tusen stjärnors glans,
vad jag är lycklig, att vara hans."

Jag älskar dig, David Rasmus Larsson.





Kisses & Hugs

Sjuklingarnas riksförbund.

2010-11-01 - 18:10:10
Heej!

Idag har Marie feber och halsont, kan knappt prata :/ därför har jag kört på lite spädbarns style, bara sovit och sovit =) tänkte snart äta lite middag, dagens första måltid :S och hoppas innerligt att jag snart blir frisk så att jag får träffa vänner å pojkvännen snart igen! Iofs träffade jag både en del vänner å min pojkvän igår, men ändå =D

Igår var det filmkväll hemma hos Anton, det var trevligt! :) vi såg på ngn "Halloween" film som va lite komisk så det blev mer skratt än rädsla om man säger så ;) dessutom lyckades jag & Omid att gå vilse på vår väg te "Hemmakväll" på vägen tbx så hittade vi inte rätt hus fastän "Omid va såååå säker på vart huset låg" HAHA xD vi hann oxå en snabbis förbi MacDonalds för att köpa varsin paj som Omid sen stod och åt upp inne på Mac HAHA =D det var iaf roligt :) På dagen så var jag med David men eftersom att båda var sjuka så blev dt nt så mkt rännande utan vi var hemma och mös (myste?) istället, och det har man absolut ingenting emot med en så söt pojke :) ;) mycket härlig dag! Idag däremot har dt inte varit lika trevligt då jag är sjuk men har träffat Linda en stund och blivit spådd och så såg vi film och tog lite kort och gjorde röstklipp med hennes Apple data, dt va kul ;D särskilt då jag är så sjukt hes så dt lät helt förjävligt :D dessutom är typ jättemånga av mina vänner förkylda, så dt känns som att dt kmr gå ngn förkylning såhär innan vintern bryter ut totalt :S Vi ser inte fram emot nga sjukdomar men lite vinter ska bli mysigt =) Ha det bäst people!

Puuss
Kisses & Hugs
RSS 2.0