I'm lovin it.

2011-05-31 - 18:12:02
Hejhopp! Gick upp tidigt idag och åkte med David från lärbro till stan för att ha EN franska lektion, efter en låång håla på ett antal timmar så hade jag sedan svenska..i cirka fem minuter sen fick vi sluta xD det var min extremt nödvändiga skoldag idag ;) Men jag är glad för det, hellre det än massa jobbigt plugg ;) Imorgon är det "Möss påsättning" för David!! =D i nuläget vet jag inte exakt vad planerna blir för imorgon men time will tell ;D Kul iaf att min älskling slutar snart! (lyckoost..!<3) Davids söta familj (eller förmodligen enbart hans mamma=D) hade bakat en jättegod cheesecake igår när jag & David kom hem för att jag fyllt arton, dessutom fick jag ett kreativt kuvert med en bild på USA på och i låg det 70 dollar, så himla sööta! Blev jätteglad! =) Just att det var så kreativt gjort också, att man verkligen tänkt till! pusselipusspuss! Ikväll tänkte jag och solstrålen se "Ace Ventura 1" äta popcorn OCH gå ut och jogga, =)

See ya!

cheesecake med pepparkaksbotten och apelsin cremé, SJUKT god!!!



Kisses & Hugs

Lite nytt & fräscht!

2011-05-30 - 20:26:50
Hellu! Blev lurad att gå till skolan idag av vår ***** filosofi lärare som skrev en post it lapp där han förkunnade att vi inte hade någon filosofi..Vilket också innebar att jag skulle ha haft sovmorgon till klockan 14:20 ..lagom roligt! =) Hursomhelst så blev dagen bra till slut, tröstshoppade två linnen från HM och bakade scones med David, =)

Pusss.

Ett av mina nya linne från HM, kostade 99:-


Mitt andra linne från Hm, blev min för 199:- älskar den!


Kisses & Hugs

Jumpsuit in my heart.

2011-05-29 - 19:22:10
Ahh...rubriken talar för sig själv, fyfan vad jag är kär i jumpsuits, så sjukt skönt sommarplagg då man bara kan slänga på sig den och dra iväg, jag tycker iallafall att det är jätteskönt! Har köpt en assnygg från Bikbok, har en blå sedan förra året men köpte en ny i svart igår =) Totally love it!

Puss på det!



Min blåa jumpsuit använde jag flitigt i Mallorca, skönt att slänga på sig efter
att man tagit ett dopp =)


Kisses & Hugs

Baka, baka liten kaka.

2011-05-29 - 19:13:58
Lilla mormor fyllde år den 24:de så vi har precis varit inne hos henne och firat henne lite i efterskott genom att vi bakat en citron&maräng kaka och köpt blommor & presentkort på Linds =) Jag, Elin och David var inne hos henne och fikade, och självklart tog jag miljontals kort höhö, jag låter bilderna tala för sig själva! Dessutom så har jag sovmorgon imorgon PLUS att jag ska ta hål i öronen igen, har tagit det två ggr förut men då har det blivit problem så ska testa igen nu, tredje gånget gillt brukar man ju säga ;) Kan förresten tipsa er starkt om citron & maräng kakan, den är supergod! Måste dra nu!


Hoppas ni haft en bra helg!






HAHA det kallas 'koncentration' jag brer på marängen över citronkakan =)

Två små experter på att tigga ;)




hahah min älskling hjälper kusinvitamin Nicole att sy korsstygn
(fråga mig inte hur han vet hur man gör det! XD) <3

Haha Nicole busar med min tumme =D









Kisses & Hugs

Mors Dag

2011-05-29 - 13:47:27
Eftersom att det är mors dag idag så har jag och Elin faktiskt köpt blommor till vår söta mamma, ikväll blir det till att baka något sött&gott! ;) Puss mamma & grattis på morsdag <3

här är buketten vi köpte igår =)







Kisses & Hugs

Pure Love.

2011-05-29 - 13:25:49
Suprise Suprise är allt jag har att säga om igår, jag, Malin och David gick till Almedalen och möttes av ett gäng lyckliga tjejer som hälsade oss välkomna med cider och presenter, aweesome! =D Många skratt & bilder senare så vandrade vi vidare till Bageriet och mumsade i oss lite mat, jag tog en mozzarella sallad som var god & enkel =) David betalade maten så känner mig lite bortskämd (a) men sen fick vi order om att åka hem till Saris som bor i stan och där möttes jag, David och Omid av ett herrans tårtbakande och massvis av cider & öl XD hahah =D Vi satte igång lite musik och satt och pratade tills resten av tjejerna droppade in, sen blev det massa roligt prat och smarrande!! Kvällen blev iaf jättehärlig, är supernöjd och tacksam till mina söta tjejer (och Omid och David) <3 Bilder på mina presenter är längst ner i inlägget, jag fick en bodyspray och body butter från victoria secret och en supersöt kondom ask med tre kondomer och ett par trosor =) hahaha, mina kompisar tror med andra ord att jag är en sexgalning XD haha ;) Jag är iallafall supernöjd med sakerna (& det är nog david också) ;D

Lägger upp bilder ifrån igår! =)

Puss




Här öppnas det presenter! hahah snyyygg bild (eller inte)



















kärlek.






söitnosa!



Jättesöta japanska godisar som jag fick från Akane =D


Mina presenter





Hahaha David gjorde en smilis av mina presenter XD <3
Kisses & Hugs

It's a good life.

2011-05-28 - 12:44:12
Hellu där! Blir ett kort inlägg, jag ska till stan typ..nu, hehe ;P tillsammans med David =) kväll ska vi som sagt åka till strandpromenaden och träffa mina tjejer och göra något än så länge hemligt ;P Första ska vi till stan och kolla efter något till mormor då hon har fyllt år =) Tror de blir en supermysig dag idag iaf! Måste dra nu!

Ha det så bra!

Här är de outfits som jag valde mellan att sätta på mig idag, David tyckte att det stod mellan nr 2 och nr 4, efter lite övervägande fick det bli nr 2 iaf ;) Puss på det!






Kisses & Hugs

Lite natur á la Marie&David <3

2011-05-27 - 23:13:00
Hejhopp! Kom nyss hem efter att ha varit ute på klippan med David =) Vi har testat min nya kamera och tagit massa bilder, är så sjukt glad över den! =) Idag fick jag reda på att jag kommer få VG i betyg i idrott, vi slutade tidigt, solen sken och jag träffade Matildur efter skolan, så det har varit en jättehärlig dag =) Efter att Matildur visat mig massa parodier & vi haft massa djupa samtal om ALLT mellan himmel & jord =D så träffade jag David som kom och hämta mig =) Imorgon har jag & David fått order om att vi ska infinna oss på strandpromenaden kl 17.00 av mina vänner, så vi får se vad som väntar då! =D u never know..;) men ska bli kul att få reda på :) Tycker de är så galet skönt att det är helg nu, och snart slutar vi skolan!! =D

Just nu sitter jag & lyssnar på "Lazy song" med Bruno Mars och jag kan inte annat än att hålla med "Today I don't feel like doing anything" såå..ni får ha det så roligt! ;) Själv tänkte jag bara mysa ner mig i sängen och eventuellt sätta på en film =)

Puss på det!























hahah, busar med lilla Vita <3




Kisses & Hugs

Hokus Pokus.

2011-05-26 - 20:44:17
Har haft en så sjukt skön dag idag, hade två prov och sen slutade jag, efter skolan så gymmade jag med min ängel & jag lyckades springa 6 km trots mitt tränings uppbrott på typ tre veckor så är sjukt glad för det! =D Eftersom att jag och David firat åtta månader så tänkte vi gå ut och äta nu till veckan också och eventuellt se nya "Pirates of the Caribbean" vill så grymt gärna se den, den verkar asbra! =D Ikv tänkte jag ringa Linda & prata en stund med henne & sen ska jag ringa Malin för att ta reda på mer om visum grejen inför USA resan, reser om en månad ungefär, wiiie! ska bli så sjukt roligt =) hahah efter lite tjat fick jag till slut tillåtelse att sminka min söting också, han blev så sjuukt söt! =D Jag älskar verkligen att sminka människor, dt är asabajsaroligt!

Pusselipuss!

Min ring & mitt armband som jag fick av min underbara David <3






hihih, min underbara pojkvän! =D <3


Kisses & Hugs

He estado en la isla maravillosa, Mallorca <3

2011-05-25 - 21:23:44
Som jag redan skrivit så kom jag hem från Mallorca igår, (som tur var så slapp vi undan askmolnet, thank God) och jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om resan och visa lite bilder i detta inlägg =) Vi åkte hursomhelst för att under den veckan från den 17 till den 24 maj så fyller både jag, min tvillingsyster och min mamma och mormor år, så då tänkte vi att det vore kul att åka just under den veckan och fira oss allihopa nere i Spanien =) Vi hade tur med vädret och solen lyste under nästan hela resan men(!) jag fick väldigt snabbt utslag på magen och armarna som visade sig vara soleksem så fick inte vara så jättemycket i solen men resan blev väldigt lyckad ändå, skönt att bara få ligga & slappa vid poolen och inte tänka på alla jobbiga måsten, att "ladda batterierna" som min mamma skulle ha uttryckt det ;) Det enda som gjorde mig besviken med resan var alla spanjorer som var sjukt tråkiga och inte alls lika artiga som svenska kassa expediter, de sa knappt hej till en när man kom in i en affär, så jag jävlades genom att vara övertrevlig och fråga massvis av frågor så de tvingades prata ;) men vi bodde nära havet & nära affärerna och hade sol i stort sett varje dag så resan kunde inte ha blivit bättre trots allt, men längtade såklart hem till min kille som jag firade åtta månader med den 20:nde <3 Hemresan blev dock värsta mardrömmen, inflygningen på Arlanda blev hemsk, hela planet hoppade runt i massa luftgropar & lysena släcktes och tändes och alla småbarn grät, planet dök för att sedan köra upp igen så alla hade så galet ont i magen när man väl kom ut, lycklig att man överlevt med en så kass pilot! Nejmen allvarligt talat så blev flygresan hem väldigt läskig =/

Ha det bra nu, puss!

























Kisses & Hugs

Lite kort om min artonårsdag =) <3

2011-05-25 - 20:44:12
Hejhopp!! Efter en veckas härlig semester är jag nu tillbaka på Gotland med min fina kille liggandes här bredvid mig =) Kom hem igår kväll klockan ett på natten & David var här hemma och väntade in mig, sen gick vi upp på rummet och han hade städat och köpt presenter eftersom att jag fyllde arton under resan =D Jag fick presentkort på Studioblå så att jag kan ta hål i öronen (blir tredje gången jag tar hål), sen fick jag sötaste armbandet & en matchande ring och ett svart sött linne och ett par shorts och en deo och en bikini, allt var jättefint och jag blev superglad! =D men mest glad blev jag över att han var hemma och väntade på mig =)<3 Min riktiga födelsedag som firades på Mallorca tänkte jag berätta lite snabbt om i detta inlägg och sen gör jag ett separat inlägg med detaljer om resan =) Jag blev iaf väckt klockan åtta på morgonen & jag fick champagne på sängen och min present, som bestod av en Nikon D3100 och jag blev så SJUKT glad för den är så galet bra den kameran, så jag har fotat som en galning under hela veckan! =D ;) Jag fick också 500 kr av min kära mormor =D Resan i sig var ju också del i presenten och det har varit så himla skönt att få komma bort en stund från skolan, känns seriöst som att jag varit borta i hundra år xD Jag växlade in hälften av 500lappen och köpte lite fina smycken nere på Cala Bona (stället vi var på) Tänkte visa er lite bilder ifrån min födelsedag och mina smycken som jag köpte =D








Mina inköp under resan!








Kisses & Hugs

España <3

2011-05-16 - 14:32:52
Hallå där! Känner mig så galet bortskämd, har ätit nybakade scones två dagar i rad och haft min sötnos med mig everywhere, nu är det slut med det! Nu drar jag till Spanien =D Kommer sakna min älskling (& scones) hahah, nejmen seriöst kommer sakna min älskling för det är den längsta tiden vi någonsin varit borta ifrån varandra på dessa åtta månader tsm, kommer sakna mina söta tjejer också såklart men u get my point =) Packade igår och har typ med mig hundratals klänningar som jag skall ha på mig på min, syrrans och mammas födelsedag =) Är lite stressad så tänkte säga Adios till er nu, men ha det bäst! Kommer med ett detaljerat inlägg när jag kommer hem!

Puss på er!

yummi! <3
Kisses & Hugs

Fredag den 13:nde. <3

2011-05-13 - 22:36:21
Hejhopp!

Sjukt härlig dag idag då det var sista dagen i skolan för mig innan Mallorca =D Dessutom fick jag reda på att jag var en av dom i klassen som fick G på matteprovet så är sjuukt glad för det! Trodde verkligen inte det för jag hade inte pluggat något alls! Åh va glad jag blev för det =) Min fina pojke kommer hem idag också från båten, raka vägen hem till mig =) Längtar så mycket! Såå fredag den 13:nde blev inte alls någon otursdag för mig ;) Tvärtom!

Jag har varit på stan med mormor idag också och inhandlat en ny bikini till mig själv, den är turkos och skitfiin från bikbok =) Kostade 100 kr topp och underdel tsm, galet billigt! show u a pic ;) Mormor fick även vara smakråd inför mammas present som hon fick öppna idag eftersom att det var så kort "öppet köp" på varorna inne på bikbok, jag köpte en jättesöt jeans klänning till henne som hon verkade tycka väldigt bra om, det verkade pappa också göra ;) höhö ;D eftersom att jag handlade för över 300 kr så fick jag också ett armband på köpet, det tackar man inte nej till det ;) Mormor och jag tog sedan en fika på Siesta och pratade lite, supertrevligt! Det var ett tag sen vi träffades så det var väldigt kul att vi hann umgås lite idag tyckte jag =) Kan inte förstå att vi drar till Spanien så snart, ska bli så himla skönt! & jag kommer tillbaka som myndig, l.o.v.e.l.y.

Imorgon ska jag jobba & ta en liten sväng på stan! Puss på er!

Hejdå!

Min nya bikini och armband =D




Hihi sen började marie leka med massa bilder..som vanligt ;D


Kisses & Hugs

Another lazy day!

2011-05-12 - 11:33:32
Imorse vaknade jag tidigt då min älskling skulle med båten till gbg, själv låg jag kvar med världens mensvärk, lovely!  Har varit nere och ätit frukost och nu sitter jag på rummet och tänkte plugga lite franska =) På måndag så drar jag till España med mi familia och det är bara 6 dagar tills jag fyller 18! Känner att jag borde börja packa snart också, =D



Förresten har jag glömt berätta för er att vår fina katt Gustav har gått bort, han blev 15 år gammal =( känns så konstigt att inte höra honom mjao:a omkring och gosa med allt och alla, saknar det och önskar att jag gosat mer med honom när han fanns, förlåt Gustav, hoppas vi ses igen! :'( <3




Erés tu, Solo tú.
Para siempre.

Kisses & Hugs

I will go where the wind takes me.

2011-05-10 - 22:06:03
Alltså jag kan knappt förstå hur fort tiden går, dagarna bara flyger förbi seriöst! Har sommarlov om typ en månad snart! Tycker att det nyss va januari x) he-he. David var här nyss men var tvungen att åka hem för att planera ngn göteborgresa, medan han var här så hann vi iaf vräka i oss popcorn & se på "Jerry Springer" ;) hahah =) Asså jag kan fortfarande inte förstå att biljetterna till USA är bokade(!! =D) men det ligger iaf till såhär, Malin pratade om att hon skulle till USA och frågade mig om jag skulle med, hon har släkt där i manhattan & i philadelphia som vi kunde bo hos & jag tyckte det lät superkul så jag tackade såklart ja! Längtar jättemycket! =D

I USA tänkte vi typ shoppa en massa (såklart) och se på någon musikal, Malin vill se en musikal med "Chicago" och sedan så vill jag också besöka ett museum i central park, ni vet det där som är med i "Natt på museum" kommer inte ihåg vad museumet heter men det vore coolt att ha varit där ;) Jag är ju typ helt galet fascinerad av dinosaurer & grottmänniskor hahah XD låter lite muppigt men aa.. ;P När jag var liten så trodde jag btw att om en frivillig människa bara parade sig med en apa så skulle det födas en grottmänniska, jag tyckte verkligen att alla forskare var så dumma som inte kommit på det och gjorde museum när de kunde tillverka nya grottmänniskor XD haha, sen kom alla dumma glädjedödande lärare och berättade om arternas biologiska skillnader blablabla, fy vad jag blev besviken. Men tycker ärligt talat att det är ganska skönt att det inte finns grottmänniskor..det hade varit galet läskigt att gå ut..! och dessutom tycker jag väldigt synd om den stackaren som skulle behöva para sig med en apa..fyfan va äckligt!   Ehm..jaa..nu när jag förklarat mina tankar kring grottmänniskor så kanske jag ska gå vidare har jag en stark känsla av x)
Jag och Malle tänkte också ta en sväng förbi "Madame Tussauds" ska bli intressant! ;) Dessutom är vi ju 18 så vi får gå ut och röja lite också såklart! wiie!

Pratade med Linda igår om sommaren och hon kmr hit i 3 veckor så då har vi planerat att vi ska cykla runt hela gotland i sommar och tälta =D låter sjukt mysigt tycker jag! Att bara få åka dit vinden tar en, sound like a dream..

Tror med stor sannorlikhet att detta kommer bli det bästa året ever! Har så mkt att längta till! =D Just nu, de här kommande veckorna blir det lite jobbigt i skolan med mkt plugg men tiden går så fort så snart är det f*n sommarlov ;) =D

Ha det underbart!



I can't wait! <3

Kisses & Hugs

En snabbis! hö-hö.

2011-05-09 - 22:08:47
Hejhopp! Blir ett kort inlägg idag, är under tidspress & klockan tickar på ;) Idag beställdes mina & Malins biljetter till USA, WIIE!!! jag är så galet excited =D Dessutom så är det bara hmm.. 1 vecka kvar tills Mallorca & min artonårsdag, lovely! Kan berätta mer för er om USA senare samt mina och malins planer över våra två veckor där ;) ska bli superbajs kul iaf! I helgen har jag varit och fiskat med min fina pojke, fick ingen fisk dock men låg mest på en madrass och myste i solen såå kanske inte är så vidare konstigt =P Tycker bara att det är så varmt&skönt ute nu, I love it!

Måste verkligen dra nu, men uppdaterar igen imorgon med ett klokare inlägg! =)

Puusss




från fiskningen i helgen =D

Fångade jag på vägen hem idag =)

Kisses & Hugs

Nihil agere delectat!

2011-05-05 - 19:56:00
Hey!

David är här nu och vi har mofflat idag (alltså frossat) med cheesebollz & chips och "Sagan om ringen" väldigt mysigt att bara få komma hem och lägga sig i sängen och mysa ihop sig till en bra film, slippa att tänka på eng nationella som äger rum imr..Yey** fyfan de ska inte bli roligt! Därför ignorerar jag det lite just nu & tänker på annat och slappar =) Om jag stressar upp mig så kmr det bara göra saken värre ;)

Idag i skolan har vi pratat om projektarbete och jag har en del intressanta idéer, helt av allt vill man ju välja ngt där man får möjlighet att resa för att utveckla arbetet, men berättar mer om mina planer en annan dag ;) Känner mig lite småstressad över framtiden då jag kmr ha viktiga prov just under den veckan som jag är i Mallorca, men sånt får man ta I guess, längtar till att få komma iväg =) Men blir så sjuukt störd över att alla lärare typ blir sura över att man ska iväg, hallå det är väl inte mitt fel att jag inte vill ruttna bort i en skolbänk med miljontals prov över huvudet veckan då jag, min tvilling, mamma & mormor fyller år, är det så konstigt för er dem eller?! Dessutom kan ju inte jag rå för att mina föräldrar bokade en resa då, men det kan inte vissa lärare acceptera. Jaja, kan iaf berätta för er att jag längtar som sjutton, ska bli superhärligt! Åker om 11 dagar nu ;D

Ha det bäst sötnusar!



Kisses & Hugs

Lite allmänt konstig sådär.

2011-05-03 - 16:56:27
Hejsan!

Asså är det seriöst inte helt sjukt, vi skulle avliva vår katt Gustav idag och när pappa kommer hem för att hämta honom till vetrinären så är han spårlöst borta! han brukar alltid hålla sig runt huset men idag så va han inte där =o känns nästan som om att han känner på sig vad som ska hända =( Vi tänkte iaf ta bort honom för att han börjar bli sjukt gammal och har slutat äta, han är så sjukt smal & vägrar att ens äta varken ost eller skinka eller något =( så vi tyckte att det snällaste att göra vore att ta bort honom innan han självdör =( och nu vet vi inte vad som hänt med honom alls =S Pappa släppte ut honom imorse & nu är han försvunnen =/

Sitter hemma ensam just nu, otroligt skönt att få vara ensam en stund, behöver det eftersom att vårt hus alltid är massa stoj&stim i, Elin ska alltid springa omkring & låta och vara allmänt störande, därför är det så skönt att få komma till Lärbro, min ändå fristad! hahah =D där är det lugnt och skönt och alla lunkar omkring & ser allmänt nöjda ut, inget stök i onödan! I like! =D Sitter i min fåtölj och äter russin & tänker lite på allt möjligt, lite filosofiskt sådär ;)

Vill suuuupergärna beställa hem ett par skor från Nelly fastän de är en strl för stora..& jag vet att jag inte kmr använda dom och jag vet att dom kmr stå på min hylla och ruttna bort..precis som resten av mina trehundratusen par skor..men ändå! jag vill! och jag hatar att jag övertygar mig själv att stänga ner sidan fastän jag bara är ett klick ifrån att få hem dom. ÅH!

hahah, blev ett konstigt inlägg men det är så jag känner mig idag, allmänt konstig sådär. & jag är inte ensam, vädret är också väldigt konstigt, det ska enligt klart.se bli snöblandad regn imorgon..& vem skulle inte bli konstig om man läste ngt sånt när man planerade sin sommarklädsel inför imorgon....life is great. Totally.

Här får ni en sjuktbra sång to cheer up!

Love

//

Marie




Gustav & Selma <3
Kisses & Hugs

En släng av mango.

2011-05-02 - 22:01:35
Hejhallå! =D

Sry för dålig uppdatering men det har varit en minst sagt jobbig vecka..fast ändå inte ;) Har haft en sjukt mysig valborg men jag & David kände oss inte så peppade på att supa med tanke på att vi gjorde det fredagen innan (he-he) därför tog vi en myspysig hemma-valborg med popcorn, "Det okända" och massa pussar! hahahaha, låter lite porrigt, en mysig kväll med det okända och popcorn ;) hahah, great ;) Hursomhelst så blev det en jättetrevlig dag med grillning, sol och härligheter! På morgonkvisten gick vi dessutom upp "tidigt" och såg på bilrace med davids kusin och hans tjej, trevliigt! faktiskt mkt roligare att se det än jag trodde..=)

Kan även tipsa er om den andra filmen vi såg "The season of the witch" tror jag den hette med Nicolas Cage, galet bra men lite läskig film =) eller aa..så pass läskig i slutet att jag höll för ögonen och begravde mig i Davids hår...det är min definition av hur läskig den filmen var x) Jag kan också berätta för er att hehe det är andra maj vilket faktiskt innebär aaaatt... *trumvirvel* det är min födelsedag om 16 dagar och att jag åker till la isla Mallorca om 14 dagar =D wiiie!! underbara majmånad! =) Dessutom så är det nu bekräftat att jag får följa med min kompis Malin till USA i två veckor i juni såå om allt går som planerat så finner ni mig i Amerika i sommar babies! amaziing =D Idag var jag på stan med Malin & handlade faktiskt en söt vit blus för 149:- I'll show u! ;D Lägger upp lite bilder åt er!

Puuusss

lite bilder ifrån veckan som varit =)






Mitt senaste inköp, en jättesöt vit blus, blir supersöt i sommar! =D

Vår älskade gamla katt Gustav ska avlivas imorgon =( <3

Har testat nya Marabou Caribbean & den va helt okey =D

Kisses & Hugs
RSS 2.0